Jump to content

Monica Columbeanu

15 replies to this topic

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
"Doamna" Columbeanu tot ţaţă a rămas, cu toate eforturile lui Iri de a o transforma într-o "lady". Nici rochiile scumpe, nici accesoriile de firmă, nici machiajul nu-i ascund frustrările şi grosolănia. Face paradă de neologisme, însă când nu se ştie filmată, vorbeşte ca la uşa cortului, cu înjurături, ţipete şi urlete şi tot felul de "epitete".
Dacă jignirile reciproce cu fostele prietene precum Iulia Albu au urcat-o în topul mahalagioaicelor, lui Cătălin Botezatu n-a reuşit să-i facă faţă, căci designerul a şters cu ea pe jos. Dar cu argumente. Creatorul de modă i-a reamintit de unde a plecat, şi mai mult decât atât, a afirmat că "manechinuita" n-are stofă de model, având şoldurile prea late. "Vedeta" n-a ştiut nici măcar cum să îmbrace o rochie, i-a cerut indicaţii designerului, căci nu ştia pe unde să bage mâinile, ba i-a mai şi pocnit fermoarul bietei ţinute pe şoldurile prea late ale "divei" de Izvorani. Ca să nu mai amintesc "materialul didactic" furnizat tuturor emisiunilor de miştocăreli, când, aflată tot la Paris, şi-a pus pe cap o geantă Gucci! :naughty:
Cam atunci a apărut şi bancul:
"Care-i diferenţa între Monica Columbeanu şi un sac de cartofi? Cartofii sunt cultivaţi, pe când Monica nu!"

Posted Image

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
Monica s-a suparat pe toata lumea, datorita comentariilor jurnalistilor la adresa ei, dupa eliminarea cu cantec de la emisiunea-concurs "Dansez pentru tine", declarand: "De acum inainte chiar ma voi comporta ca o jigodie!" si a decis sa intre in silenzio stampa.

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts
Pai cred ca era dinainte, nu trebuie sa devina. :naughty:

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Ptr mine e o parasuta careia i-a placut sa cante la "flautul fermecat al lui Yry" ptr bani :naughty: . A intrat in silenzio stampa? Foarte bine! Nici ca scotea mare lucru pe pupatoare. :doh: Vedeta... pacii! :slapb:

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Cea mai anchilozată dintre vedetele de la "Dansez pentru tine" a avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza efortului! Păpuşa de tinichea a crezut probabil că va fi ca-n Bamboo: se va zbânţui la voia întâmplării, nicidecum că va dansa cu adevărat. Când însă a trebuit să exerseze şi să ia totul în serios a avut nevoie de perfuzii. Totul a culminat cu jignirea lui Andrei, partenerul de dans, pe care l-a numit "retardat".
:naughty:
Multă lume spune că este frumoasă, eu sincer nu văd unde e aceea frumuseţe.
Posted Image

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Inainte imi placea, acum nu o mai suport

mony

mirela

Member

• Members
  • PipPip
  • 119 posts
e si urata si proasta rau..degeaba e in showbizz ca tot proasta e:))

Edited by mirela, 31 December 2009 - 03:45 PM.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
A intrat fortat in lumea SHOW-BIZZ. Nu cred ca multa lume o mai place acum si nu inteleg unde va mai prinde ea la public.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Cert e ca face audienta.
Nu stiu pe unde am citit ca Irinel ar fi cumparat-o ca pe butelie de la niste proxeneti, nu stiu cat de adevarat poate fi, dar am sa caut si postez aici daca mai gasesc respectivul articol.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Nu cred ca mai are mare audienta nicio emisiune in care e invitata. Poate sa aibe audienta doar sa rada lumea de ea.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Primul scandal veritabil din lumea vedetelor o prinde pe Monica Columbeanu care a trimis mesaje catre fostul ei sofer, mesaje ce s-au divedit mai degraba tendentioase (ptr ea). Telefonul fostului ei sofer Ricky s-a furat si toate mesajele au ajuns la revista CIAO, tragand-o pe Mony intr-un scandal mediatic din care nu o vad bine.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
Sincer, cred ca e "vrajeala" treaba cu furatul telefonului.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Treaba e ca s-a bagat si Botezatu, care este seful manechinului sofer si ii spune lui Ricky ca el a gresit ca nu a pus demult capat discutiilor intre el si Monica. Sper sa isi dea seama Virinel si sa ii dea papucii la moldoveanca.

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Monica si tanarul acela ar face un cuplu mult mai acatarii, decat ea si Columbeanu.
Cat despre furtul telefonului, cred ca ar trebui sa fie pus intre ghilimele cuvantul furt :))

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
La cum se vand astfel de cancanuri cred ca si-a luat cateva zeci de mii de euro.

Garfield

Member

• Members
  • PipPip
  • 176 posts
Mai divorteaza sau... ce face?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users