Jump to content

In puii mei - Bendeac si Antena 1

11 replies to this topic

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Emisiunea In Puii Mei este noul show a lui Mihai Bendeac de pe Antena1 – www.inpuiimei.ro

Voua cum vi se pare, ca fiul meu e disperat dupa ea. Bine, recunosc ca si mie imi place dar vreau sa vad si alte pareri, eventual si comentarii vis-a-vis de o emisiune anume.

In puii mei - 10 octombrie 2009

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Imi placea de Bendeac inca de cand era la PRIMA TV cu Mondenii (apropo, au pierdut foarte mult din farmec). Are o emisiune buna, de vazut si...incep sa imi dau seama ca eu si baiatul tau ne uitam la foarte multe emisiuni impreuna :good:

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Da George asa se pare. Deh, aschia nu sare departe de trunchi deci ma poti include si pe mine in grup. :P

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
E tare tipu, sa vedem cat il tine. :P

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Ma nene, pe el il va tine pana va epuiza subiectele de ironizat si facut bascalie. Si cum acest lucru este greu de crezut ca se va intampla, eu zic ca-l va tine ceva.

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Bendeac reusea sa faca ceea ce rar mi se intampla: sa rad cu pofta. Dar momentele respective au trecut. Cred ca farmecul lui era potentat si de echipa de la "Mondenii". De cand s-au despartit, nici emisiunea de pe Prima, nici "In puii mei" nu reusesc decat arareori sa ma faca sa zambesc, dar in niciun caz nu mai rad.

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts
Subscriu la cele spuse de Nick, nu mai are umorul de alta data si mi se par unele subiecte, pe placul poporului, Balci. :))

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Cred ca ati observat si voi ca echipele care se despart nu mai au acelasi umor, formatiile muzicale (cu multe exceptii) nu mai au "succesuri" dupa ce se despart.
Ati vazut vreodata o alta emisiune unde a fost invitat Bendeac ? La rai da' buni de exemplu ? mi s-a parut un pustan lipsit de noima, bezmetic si cam exagerat.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts

View PostR_a_z_v_a_n, on Dec 22 2009, 17:30, said:

Ma nene, pe el il va tine pana va epuiza subiectele de ironizat si facut bascalie. Si cum acest lucru este greu de crezut ca se va intampla, eu zic ca-l va tine ceva.
Ti se pare tie ca ceilalti nu faceau acelasi lucru, ironii si bascalie, iar cu toate astea nu mai au succesul de la inceput.
Ma nene!

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Abia la inceputul lui martie va reveni emisiunea la ANTENA 1. :blink: Am citit acum pe site-ul oficial.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Am vazut aseara emisiunea lui Bendeac. Are un talent greu de egalat. Cea mai tare faza mi s-a parut cand l-a imitat pe Florin Piersic intr-un dialog cu moartea. Pana la urma a ajuns sa se culce cu ea si l-a iertat. Asta este secretul lui Piersic. :dance:

Garfield

Member

• Members
  • PipPip
  • 176 posts
Imi place emisiunea.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users