Emisiunea In Puii Mei este noul show a lui Mihai Bendeac de pe Antena1 – www.inpuiimei.ro
Voua cum vi se pare, ca fiul meu e disperat dupa ea. Bine, recunosc ca si mie imi place dar vreau sa vad si alte pareri, eventual si comentarii vis-a-vis de o emisiune anume.
In puii mei - 10 octombrie 2009
11 replies to this topic
Posted 21 December 2009 - 06:40 PM
Posted 21 December 2009 - 11:52 PM
Imi placea de Bendeac inca de cand era la PRIMA TV cu Mondenii (apropo, au pierdut foarte mult din farmec). Are o emisiune buna, de vazut si...incep sa imi dau seama ca eu si baiatul tau ne uitam la foarte multe emisiuni impreuna
Posted 22 December 2009 - 10:42 AM
Da George asa se pare. Deh, aschia nu sare departe de trunchi deci ma poti include si pe mine in grup.
Posted 22 December 2009 - 10:44 AM
E tare tipu, sa vedem cat il tine.
Posted 22 December 2009 - 05:30 PM
Ma nene, pe el il va tine pana va epuiza subiectele de ironizat si facut bascalie. Si cum acest lucru este greu de crezut ca se va intampla, eu zic ca-l va tine ceva.
Posted 22 December 2009 - 05:51 PM
Bendeac reusea sa faca ceea ce rar mi se intampla: sa rad cu pofta. Dar momentele respective au trecut. Cred ca farmecul lui era potentat si de echipa de la "Mondenii". De cand s-au despartit, nici emisiunea de pe Prima, nici "In puii mei" nu reusesc decat arareori sa ma faca sa zambesc, dar in niciun caz nu mai rad.
Posted 22 December 2009 - 06:22 PM
Subscriu la cele spuse de Nick, nu mai are umorul de alta data si mi se par unele subiecte, pe placul poporului, Balci.
Posted 22 December 2009 - 07:07 PM
Cred ca ati observat si voi ca echipele care se despart nu mai au acelasi umor, formatiile muzicale (cu multe exceptii) nu mai au "succesuri" dupa ce se despart.
Ati vazut vreodata o alta emisiune unde a fost invitat Bendeac ? La rai da' buni de exemplu ? mi s-a parut un pustan lipsit de noima, bezmetic si cam exagerat.
Ati vazut vreodata o alta emisiune unde a fost invitat Bendeac ? La rai da' buni de exemplu ? mi s-a parut un pustan lipsit de noima, bezmetic si cam exagerat.
Posted 23 December 2009 - 01:32 AM
R_a_z_v_a_n, on Dec 22 2009, 17:30, said:
Ma nene, pe el il va tine pana va epuiza subiectele de ironizat si facut bascalie. Si cum acest lucru este greu de crezut ca se va intampla, eu zic ca-l va tine ceva.
Ma nene!
Posted 03 February 2010 - 06:24 PM
Abia la inceputul lui martie va reveni emisiunea la ANTENA 1.
Am citit acum pe site-ul oficial.
Posted 07 March 2010 - 08:34 AM
Am vazut aseara emisiunea lui Bendeac. Are un talent greu de egalat. Cea mai tare faza mi s-a parut cand l-a imitat pe Florin Piersic intr-un dialog cu moartea. Pana la urma a ajuns sa se culce cu ea si l-a iertat. Asta este secretul lui Piersic.
Posted 12 February 2011 - 12:16 PM
Imi place emisiunea.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top