Jump to content

Unde iti vei petrece Revelionul?

23 replies to this topic

dudu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 661 posts
Revelionul meu a inceput pe 30 dec cand am facut incalzirea la locul cu pricina... Nu, nu am facut focul ci ne-am strans cu o zi mai devreme pentru a taia un godac de vreo 70kg
Ok, ok, exagerez... angajatii stabilamentului faceau toata treaba noi turnam tuica fiarta in cesti, mancam sorici apoi pomana porcului si vin...
Revelionul a fost frumos, pana pe la vreo 5... Seara de 1 a fost seara carnavalului unde, din lipsa de inspiratie, mi-am luat costumul care-mi "venea" cel mai bine in momentul ala, cel de betiv :P
Pe 2 relache cu foc de tabara, vin fiert si alte povestiri, pe 3 plecarea spre casa...

Per ansamblu, fain!

Uitai locatia: undeva in dealurile/muntii Buzaului - (aproape fosta) statiune Sarata Monteoru

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts
Ti-o fi fost bine Dudule? :doh: Eu, cum ma asteptam, am stat acasa linistit, poate prea linistit.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
Anul asta, ce planuri aveti?

gabriel

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 726 posts
Din cauza unor prieteni am tot asteptat sa se hotarasca cati sunt, cati ar vrea sa mearga am pierdut o oferta buna la munte.
Apoi am cautat o luna ceva si nu am mai gasit.
Am sunat in o mie de locuri si degeaba, in final am gasit iar dar nu mai vor 2 ba nu 3 etc.
Am ramas acasa ca un fraier asteptand dupa niste idioti care nu aveau bani defapt!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users