Unde iti vei petrece Revelionul? Acasa, in familie, la munte cu prietenii?
23 replies to this topic
Posted 21 December 2009 - 03:08 PM
Posted 21 December 2009 - 03:45 PM
Intamplarea face sa indeplinesc toate cele 3 de mai sus: la munte, cu familia si prietenii
Posted 21 December 2009 - 04:51 PM
Inca nu stiu, sunt in cautare.
Chiar am vorbit despre acest subiect cu cativa colegi la o intalnire intre forumisti, sa vedem daca reusim sa facem ceva.
Chiar am vorbit despre acest subiect cu cativa colegi la o intalnire intre forumisti, sa vedem daca reusim sa facem ceva.
Posted 21 December 2009 - 06:14 PM
La Dobrita, jud. Gorj, cu prietenii.
Posted 21 December 2009 - 06:34 PM
Pe Valea Prahovei cu prietenii.
Posted 22 December 2009 - 10:04 AM
Eu ma duc la Fundata(langa Bran) cu prietenii din Bucuresti.
Posted 24 December 2009 - 04:17 PM
Eu organizez o petrecere de Revelion, e prima petrecere adevarata organizata de mine, urati-mi succes 
Prietena mea cea mai buna tocmai s-a mutat in noul apartament (de fapt zilele astea se muta, de-abia l-a terminat) si acolo vom tine petrecerea (va fi in acelasi timp si de inaugurare). De organizare ne ocupam amandoua, dar mai mult eu, ca ea e ocupata cu amenajarea.
Va fi o petrecere tematica "In jurul lumii". Fiecare invitat trebuie sa reprezinta o tara (eu voi fi China
) si sa se imbrace corespunzator. Decorul, muzica, mancarea si bautura vor fi specifice unor tari cat mai variate. Invitati sunt multi, eu sper sa fim macar 15. Pana acum au confirmat 12, dar mai sunt o gramada pe care ii am notati cu "poate". Problema e ca n-am stiut sigur daca va reusi sa termine apartamentul pana la revelion, asa ca ne-am apucat destul de tarziu de organizare. Stiu ca e ceva mai diferit de petrecerile de Revelion normale, si sunt foarte curioasa cum va reactiona lumea 
Semestrul viitor am un curs despre managementul organizarii de evenimente speciale, asa ca asta e o practica buna
Prietena mea cea mai buna tocmai s-a mutat in noul apartament (de fapt zilele astea se muta, de-abia l-a terminat) si acolo vom tine petrecerea (va fi in acelasi timp si de inaugurare). De organizare ne ocupam amandoua, dar mai mult eu, ca ea e ocupata cu amenajarea.
Va fi o petrecere tematica "In jurul lumii". Fiecare invitat trebuie sa reprezinta o tara (eu voi fi China
Semestrul viitor am un curs despre managementul organizarii de evenimente speciale, asa ca asta e o practica buna
Posted 24 December 2009 - 04:28 PM
Sa ai succes Anelle! Iti tinem pumnii pentru reusita.
Posted 24 December 2009 - 04:42 PM
Si sa faci cateva poze sa vedem si noi.
Posted 24 December 2009 - 05:36 PM
Multa bafta Anelle
Posted 24 December 2009 - 06:04 PM
Din pacate inca nu am nimic stabilit, dar cine stie...eee si in fond nu este nici primul nici ultimul cand stau acasa.
Posted 24 December 2009 - 06:28 PM
Nici eu n-am Sorine, da' astea ies cel mai bine. Cele pe nepusa masa asa.
Posted 24 December 2009 - 07:04 PM
Daca ati fi fost din Cluj v-as fi invitat la petrecerea mea
Posted 24 December 2009 - 08:01 PM
Offf, dar greu te prinsesi.
Posted 24 December 2009 - 08:34 PM
Si eu sunt de'al casei de REVELION. Imi place mult sa ma uit la TV sa mananc ca spartu' si sa dorm...
Posted 24 December 2009 - 09:03 PM
Si ce crezi ca o sa vezi la tv, pe Adrian minune si pleava.
Posted 02 January 2010 - 04:20 PM
Revelionul meu a iesit ok. Au fost 19 oameni (apartament de 3 camere). Fiecare a reprezentat o tara, am avut baloane, mancare din toate tarile (de la pui Teryaki pentru Japonia, la nachos pentru mexic, salam spaniol si biscuiti belgieni, humus si tot felul), bautura din belsug (bere blonda, bere neagra, bere Salitos - cu tequila -, rom, gin, vin, Sangria, sampanie etc.) si muzica buna... atmosfera a fost draguta, evenimente mai multe.... cred ca va fi cel putin un Revelion memorabil
Posted 02 January 2010 - 09:07 PM
Si ptr mine a fost frumos. Intre verisori parinti, unchi etc. Programul de TV foarte foarte slab (in opinia mea) si nu mi-a ramas decat sa dansez de nebun cu neamurile. A fost ok mai ales ca n-am exagerat cu mancarea. Totusi, evenimentul neplacut a fost ca mi-am stricat bara spate la masina si inlocuirea ei ma va costa aproximativ 400 euro
Posted 03 January 2010 - 12:54 AM
Revelionul a iesit ok si anul asta, acasa la niste prieteni cu alti prieteni vreo 20 ...Super tare atmosfera cu muzica mancare bautura si distractie fara tv.
Tv e pt a doua zi sau a treia zi parerea mea.
Pot spune ca dupa 12 noaptea nu am vazut niciodata atata circulatie pe centreul craiovei ca acuma, numai oameni idioti care goneau ca pe pista si numai femei la volan care se credeau singure pe strada.
Pacat ca si anul asta a lipsit orice urma de politie si organe de liniste pe strazi.
George ce ai patit cu bara?
Tv e pt a doua zi sau a treia zi parerea mea.
Pot spune ca dupa 12 noaptea nu am vazut niciodata atata circulatie pe centreul craiovei ca acuma, numai oameni idioti care goneau ca pe pista si numai femei la volan care se credeau singure pe strada.
Pacat ca si anul asta a lipsit orice urma de politie si organe de liniste pe strazi.
George ce ai patit cu bara?
Posted 05 January 2010 - 08:33 PM
Desi eram hotarat sa fac revelionul acasa, in ultimul moment m-am hotarat sa ma alutar prietenilor la Predeal. M-am hotarat miercuri seara, si joi dimineata la 9.00 eram in Predeal, unde am stat pana sambata dupa-amiaza. A fost super, mai putin vremea :|
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top