Nu ar trebui sa fie folosite fara o recomandare medicala. Ochii sunt foarte sensibili. La fel si zona din jurul lor.
47 replies to this topic
Posted 04 February 2010 - 03:37 PM
Posted 04 February 2010 - 03:55 PM
Nu sunt picaturi de ochi ci o crema care se aplica pe zona din jurul ochilor si nu contine alcool/parfum/altele similare
Ma indoiesc ca trebuie sa te duci la medic pentru asa ceva... Voi fetelor cereti avizul medicului cand folositi crema demachianta? Sau cand aplicati rimel?
Ma indoiesc ca trebuie sa te duci la medic pentru asa ceva... Voi fetelor cereti avizul medicului cand folositi crema demachianta? Sau cand aplicati rimel?
Posted 04 February 2010 - 06:00 PM
gbrgeorge, on Feb 4 2010, 14:49, said:
Eu ma intreb daca sunt indicate picaturile de ochi fara recomandarea in prealabil a unui doctor.
Posted 04 February 2010 - 06:45 PM
Ma referam la picaturile care se pun in ochi. Vreau sa imi protejez putin ochii de lumina neoanelor a caror lumina ma inconjoara cateva ore pe zi si de radiatiile monitoarelor. Oricum, marti am facut o programare la oftalmolog. Sa vedem verdictul.
Posted 04 February 2010 - 10:45 PM
my bad, se pare ca raceala ma face mai tamp decat sunt de obicei
Posted 04 February 2010 - 11:32 PM
George, alea sunt doar lacrimi artificiale (asa se si cheama, daca vrei sa cumperi). La fel de util e si sa dai ceva mai incet luminozitatea ecranului, sa te ridici periodic si sa faci un efort constient sa clipesti mai des.
Neoanele dauneaza prin faptul ca au un efect de stroboscop slab perceptibil. Nu-ti afecteaza direct ochii cat starea generala, provoaca un fel de discomfort asemanator cu raul de mare. Din nou, n-ai ce face decat sa iei pauze la soare afara sau sa le schimbi cu becuri cu incandescenta.
Neoanele dauneaza prin faptul ca au un efect de stroboscop slab perceptibil. Nu-ti afecteaza direct ochii cat starea generala, provoaca un fel de discomfort asemanator cu raul de mare. Din nou, n-ai ce face decat sa iei pauze la soare afara sau sa le schimbi cu becuri cu incandescenta.
Posted 05 February 2010 - 10:35 AM
Visine se pot lua si fara recomandarea medicului, pentru ca sunt exact ca lacrimile. Si eu am folosit si sunt foarte bune.
Lacul care te protejeaza de rosul unghiilor are gust amar. Cele bune (si chiar au un gust oribil). Sunt si de alea cu gust iute, dar dupa o vreme am inteles ca te obisnuiesti cu el si unora chiar ajunge sa le placa.
Eu pentru conturul ochilor folosesc roll-on de la Garnier. Am folosit si crema, dar dupa o vreme au inceput sa ma piste ochii.
Lacul care te protejeaza de rosul unghiilor are gust amar. Cele bune (si chiar au un gust oribil). Sunt si de alea cu gust iute, dar dupa o vreme am inteles ca te obisnuiesti cu el si unora chiar ajunge sa le placa.
Eu pentru conturul ochilor folosesc roll-on de la Garnier. Am folosit si crema, dar dupa o vreme au inceput sa ma piste ochii.
Posted 13 February 2010 - 05:40 PM
florin, on Feb 4 2010, 23:32, said:
George, alea sunt doar lacrimi artificiale (asa se si cheama, daca vrei sa cumperi).
Sunt curios cum faceti voi sa va ingrijiti parul. Din fericire am un par des si fara matreata. Totusi l-am obisnuit prost si anume sa il spal in fiecare zi si a doua zi daca nu l-am spalat se ingrasa si imi da senzatia de mancarime. Alternez sampoanele si nu folosesc acelasi tub de 2 ori. Voi cum faceti ?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top