Jump to content

Frumusete pe muchie de cutit

25 replies to this topic

demy

Member

• Members
  • PipPip
  • 228 posts
Sincer, nu cred ca oamenii aia saracii arata asa de la natura, cred ca sunt ajutati si sa arate rau si sa arate foarte bine. Nu mi se pare deloc greu sa faca asta. Unii parca citesc cand au discutia cu rudele dinainte sa afle ca au fost alesi la emisiune. Nu stiu sigur daca asa e, dar asa pare.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Demy, se poate sa ai dreptate. Ma gandesc ca emotiile ar fi prea mari in momentul aflarii ca au castigat prezenta in emisiune si...trebuia intr-un fel refacut

mirela

Member

• Members
  • PipPip
  • 119 posts
e o emisiune folositoare pt cei care au nevoie de operatii estetice..sincer nu sunt perfecta dar nu as face o operatie estetica...l sani nu am nevoie din fericire:))

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Ei in emisiunea asta, 100% nu rateaza o operatie de rinoplastie si de marire a sanilor. Apoi dantura in majoritatea cazurilor, botox.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Cei care viseaza sa scape de complexele fizice si cauta o sansa pentru o viata mai buna sunt invitati sa vina la Rin Grand Hotel pe 9 si pe 10 ianuarie, intre orele 10:00 si 18:00.

Primele doua sezoane ”Frumusete pe muchie de cutit”au prezentat, de la o editie la alta, cazuri impresionante, ale unor oameni pentru care viata era un adevarat cosmar din cauza unor defecte fizice. Erau complexati, dezavantajati atunci cand isi cautau un loc de munca, luati in deradere de cei din jur. Emisiunea a carei gazda este Victor Slav le-a intins insa o mana, iar transformarea benefica la care visau de o viata s-a petrecut chiar sub ochii lor.

Orice viata merita o noua sansa! Aceasta este lectia pe care o invata toti cei care calca pragul emisiunii "Frumusete pe muchie de cutit".

Garfield

Member

• Members
  • PipPip
  • 176 posts
Interesanta emisiune.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users