Jump to content

Frumusete pe muchie de cutit

25 replies to this topic

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Emisiunea al carei prezentator este Victor Slav este lider de audienta pe segmentul ei de orar. Multa lume trimite mail-uri si asteapta sa fie selectata iar cei ce primesc vestea ca au fost alesi o primesc in cai diferite si emotionante.

Desi nu ma consider genul care se uita la tot fel de emisiuni, in ultima vreme vad ca m-a captat aceasta emisiune, poate mai mult din curiozitate.

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts
:emo-non: :D Te uiti la asa ceva?
La tv sunt numai emisiuni de 2 lei.

tinkerbell

Member

• Members
  • PipPip
  • 102 posts
sincer, si pe mine m-a cam "prins" . dar numai daca imi aduc aminte (putin probabil) sau daca dau de emisiune cand butonez telecomanda. imi place sa vad transformarea :D

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Genul asta de emisiuni plac, nu sunt atat de penale ca cele de la national tv sau kanal d. Mie imi place si sunt foarte selectiv asupra emisiunilor tv. Dar, asta nu inseamna ca trebuie sa placa tuturor.

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Din start, emisiunea are un "handicap" din punctul meu de vedere. Asocierea termenilor "frumusete" si "cutit" are o conotatie negativa: adica frumusetea se poate obtine prin durere, ascutis, operatii estetice, taieturi? A fost o alegere nefericita, total neinspirata. In al doilea rand, ce vrea sa demonstreze aceasta emisiune? Care e scopul? Sa ofere unor persoane mai putin...aratoase iluzia ca pot fi diferite datorita...cutitului? Este o iluzie pentru ca, dupa ce a disparut machiajul, dupa ce liposuctia si-a pierdut efectul, femeile acelea (nu stiu daca si barbatii sunt subiecti; am vazut doar doua emisiuni si femeile erau "transformate") redevin...ele. Ca si alte emisiuni, si aceasta vinde iluzii. O singura calitate ii gasesc: ofera niste sfaturi, niste idei de a incerca sa ai grija de tine; iti arata ca, oricat de putin ai fi inzestrata, poti sa fii frumoasa, cel putin in ochii celor ce te iubesc.

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts

View PostNick, on Dec 16 2009, 15:20, said:

...adica frumusetea se poate obtine prin durere, ascutis, operatii estetice, taieturi?

DA.
In ultimul timp numai asa se obtine frumusete pentru a se putea face fata cerintelor estetice din domeniile care au ca obiect de activitate etalarea frumusetii/ :D

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Titlul este ales in baza tehnicii actuale folosita in clinicile de infrumutesare... Nu cred ca e ceva exagerat. Cand esti in locul lor si cineva ti-a intins o mana atat de norocoasa, consider ca mai departe trebuie sa lupti tu ptr tine.

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts

View Postgbrgeorge, on Dec 16 2009, 16:38, said:

Titlul este ales in baza tehnicii actuale folosita in clinicile de infrumutesare...

Da' ce tehnica actuala este asta, George? "Ia cutitu', taie bine"? Este total neinspirat acest titlu. Nu te duce cu gandul decat la...cutit. Parca si vezi un doctor cu arma de ....infrumusetare ( :D ) in mana. Dar daca tu zici ca e "tehnica actuala de infrumusetare".....eu nu pot decat sa-mi doresc sa nu fiu frumoasa :P

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Nick, sunt si cutite si fierastrau special...

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Ce reticenta domne' la schimbare!? :D

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Dupa ce ca mi-e si asa foarte frica de doctori, de-ati sti ce imagine draguta am acum in minte: omu'-n alb cu un cutit in mana! O! Dar are si un ferastrau ....special chiar. Ranjeste: hai sa te fac frumoasa! :P
Pe mine m-ati convins ca este o emisiune din categoria "recomandabil cardiacilor" si neaparat trebuie urmarita :D

Edited by Nick, 16 December 2009 - 05:28 PM.

dudu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 661 posts
Formatul original se intituleaza Extreme Makeover o alaturare de termeni mai putin nefericita insa la fel de puternica daca ma intrebi pe mine
Strict despre emisiunea in sine, pot spune ca am urmarit cate ceva de curiozitate insa are marele dezavantaj de a fi difuzata in zi de meciuri si de sedinte asa ca nu prea apuc sa o vad
Taman aseara am vazut vreo 10 minute - se uita si doamna din cand in cand la ea si m-a indemnat sa-l vad pe cetateanul care slabise cam 100 kg...

Edited by dudu, 16 December 2009 - 05:42 PM.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
120 kg. Era un tip frumusel (parerea mea). Operatiile de liposuctie si de indreptare pe ici colo i-au venit ca o manusa.

gabriel

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 726 posts
O emisiune penala parerea mea, astea nu sunt chestii care sa fie prezentate la tv , cum sa mai dam inainte cu asa ceva?Sa aratam la tv numai oameni cu handicap...
Unde a-ti mai vazut emisiuni de acest gen, cred ca numai varsta a 3-a se uita la asa ceva...

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Cum spuneam si mai sus, nu trebuie sa placa tuturor. E un alt fel de enterteining ptr anumite categorii de persoane.

demy

Member

• Members
  • PipPip
  • 228 posts
Eu cred ca e fake :D

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Cum adica fake ???

Nu cred ca e ceva ce se poate regiza la fel ca Tradati in dragoste, test de fidelitate etc !

Edited by gbrgeorge, 17 December 2009 - 04:00 PM.

demy

Member

• Members
  • PipPip
  • 228 posts
Exact, asa cum celelalte sunt regizate, asa cred ca si asta e. Prea sunt invatati toti dinainte ce sa vorbeasca...

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts

View PostNick, on Dec 16 2009, 17:27, said:

Dupa ce ca mi-e si asa foarte frica de doctori, de-ati sti ce imagine draguta am acum in minte: omu'-n alb cu un cutit in mana! O! Dar are si un ferastrau ....special chiar. Ranjeste: hai sa te fac frumoasa! :))
Pe mine m-ati convins ca este o emisiune din categoria "recomandabil cardiacilor" si neaparat trebuie urmarita :))

:)) :)) de acum sa zis cu mersul la doctor pt tine. Si sa vezi cum balena devine delfin :)) si ce usor o sa se miste el dupa liposuptie. Asta este ca slabirea aia de la Herbalife, reusesti si tu sa dai un pic jos de grasime si dupa, sa vezi ce frumusete de hipopotam te faci. :P

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts

View Postdemy, on Dec 16 2009, 21:30, said:

Exact, asa cum celelalte sunt regizate, asa cred ca si asta e. Prea sunt invatati toti dinainte ce sa vorbeasca...

Ce este Demy regizat aici ? Ia oamenii de pe strada si le da o suma de bani sa le dea voi sa ii mutileze si apoi sa-i refaca ? La test de fidelitate e ceva banal, nu e foarte greu de regizat...dar aici, imi pastrez urmele mele de indoiala ca e o emisiune-fake.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users