Monede romanesti; le strang de cand eram mic, le am intr-un suport gen "porcusor", dar de fapt forma suportului este o pară (fructul), este dintr-un material foarte rezistent. Dorinta mea este sa colectionez de-a lungul timpul monede romanesti...iar pe la 85 de ani
32 replies to this topic
Posted 20 January 2009 - 09:30 PM
Salut ma baieti. Vreau sa va martusisesc ca si eu sunt unii dintre cei care colectioneaza "nimicuri".
Monede romanesti; le strang de cand eram mic, le am intr-un suport gen "porcusor", dar de fapt forma suportului este o pară (fructul), este dintr-un material foarte rezistent. Dorinta mea este sa colectionez de-a lungul timpul monede romanesti...iar pe la 85 de ani
as vrea sa sparg "para" sa-mi admir averea!
Posted 04 February 2009 - 12:53 PM
EHe, la colectia mea s-a adaugat un superb audi R8
Posted 04 February 2009 - 04:16 PM
Asteptam poze.
Posted 29 March 2009 - 12:51 PM
super:))
imi place New beetle-ul
imi place New beetle-ul
Posted 13 July 2009 - 10:11 PM
Fratilor, sper sa nu radeti, dar am si eu colectia mea de obiecte CocaCola brand...Nu pot pune poze, pentru ca le tin ascunse in cutii (vreo 6, din alea mari), de frica nevestei...
Oricum, in colectie se gasesc sticle si cutii (pline) din lumea larga, promotionale(ochelari de soare, genti, gentute, saltele de plaja, insigne, mingi s.a.m.d) de la noi si de aiurea + piesa de rezistenta: un holder de sticle (cum erau la noi pe vremuri cele pentru sticlele de lapte), din 1901, cu marca fabicii din Atlanta.
PS: cu prima ocazie, le scot din cutii si le fac poze
Oricum, in colectie se gasesc sticle si cutii (pline) din lumea larga, promotionale(ochelari de soare, genti, gentute, saltele de plaja, insigne, mingi s.a.m.d) de la noi si de aiurea + piesa de rezistenta: un holder de sticle (cum erau la noi pe vremuri cele pentru sticlele de lapte), din 1901, cu marca fabicii din Atlanta.
PS: cu prima ocazie, le scot din cutii si le fac poze
Posted 14 July 2009 - 08:42 AM
Eu incerc sa-mi infrang impulsul de a colectiona. Sunt genul de om 'strangator" (il mostenesc pe tata) si nu imi place sa arunc nimic. Am o groaza de reviste care nici nu mai apar, usa mi-era plina de abtipilde pe care cu greu le-am dat jos si le-am aruncat cand mi-am renovat camera, aveam colectii de abonamente de troleu, bilete de film, timbre, etc.
Singura colectie pe care o am din copilarie si o mai tin si acum (la comun cu frate-mio) e o colectie de jucarii din oua Kinder
Si da, imi mai iau si acum
Singura colectie pe care o am din copilarie si o mai tin si acum (la comun cu frate-mio) e o colectie de jucarii din oua Kinder
Posted 14 July 2009 - 05:27 PM
dm76ro abia asteptam sa vedem pozele
Posted 21 July 2009 - 09:07 AM
Foarte frumoase, dar si scumpe, griji de ele!
Posted 09 April 2010 - 05:06 PM
Ca sa mai dam un "Up" la topicul asta, hai sa v-arat si eu "colectiile" mele. In primul rand, colectia de masinute(astea 13 au mai ramas din 2 seturi de cate 30
) si, normal, colectia de abtibilduri de la gumele Turbo Sport.

Aaa... si-mi mai place sa colectionez... bani.
Asta e colectia de monede(mai am una si de bancnote, dar mi-a fost lene sa le mai pozez si pe-alea
)

Aaa... si-mi mai place sa colectionez... bani.
Posted 09 April 2010 - 05:10 PM
De cati ani nu am mai vazut surprize turbo...
Posted 10 February 2011 - 10:57 PM
Cand eram mai mic, colectionam poze "Turbo".
Posted 07 November 2011 - 05:21 PM
O mica parte din colectia mea de stickere garbage pail kids.
Attached Files
Posted 20 November 2011 - 07:38 PM
niceeeeeeee!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top