Jump to content

Colectia mea

32 replies to this topic

Electronic

Member

• Members
  • PipPip
  • 77 posts
Salut ma baieti. Vreau sa va martusisesc ca si eu sunt unii dintre cei care colectioneaza "nimicuri".

Monede romanesti; le strang de cand eram mic, le am intr-un suport gen "porcusor", dar de fapt forma suportului este o pară (fructul), este dintr-un material foarte rezistent. Dorinta mea este sa colectionez de-a lungul timpul monede romanesti...iar pe la 85 de ani :lool: as vrea sa sparg "para" sa-mi admir averea! :D

RedFighter

Member

• Members
  • PipPip
  • 57 posts
EHe, la colectia mea s-a adaugat un superb audi R8

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
Asteptam poze. :)

gwen

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 13 posts
super:))
imi place New beetle-ul :lol:

dm76ro

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 22 posts
Fratilor, sper sa nu radeti, dar am si eu colectia mea de obiecte CocaCola brand...Nu pot pune poze, pentru ca le tin ascunse in cutii (vreo 6, din alea mari), de frica nevestei... :lol:
Oricum, in colectie se gasesc sticle si cutii (pline) din lumea larga, promotionale(ochelari de soare, genti, gentute, saltele de plaja, insigne, mingi s.a.m.d) de la noi si de aiurea + piesa de rezistenta: un holder de sticle (cum erau la noi pe vremuri cele pentru sticlele de lapte), din 1901, cu marca fabicii din Atlanta.
PS: cu prima ocazie, le scot din cutii si le fac poze :wub:

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Eu incerc sa-mi infrang impulsul de a colectiona. Sunt genul de om 'strangator" (il mostenesc pe tata) si nu imi place sa arunc nimic. Am o groaza de reviste care nici nu mai apar, usa mi-era plina de abtipilde pe care cu greu le-am dat jos si le-am aruncat cand mi-am renovat camera, aveam colectii de abonamente de troleu, bilete de film, timbre, etc.

Singura colectie pe care o am din copilarie si o mai tin si acum (la comun cu frate-mio) e o colectie de jucarii din oua Kinder :wub: Si da, imi mai iau si acum :lol:

5 0 R ! N

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 679 posts
dm76ro abia asteptam sa vedem pozele :)

gajasebi

Member

• Members
  • PipPip
  • 147 posts
Foarte frumoase, dar si scumpe, griji de ele!

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
Ca sa mai dam un "Up" la topicul asta, hai sa v-arat si eu "colectiile" mele. In primul rand, colectia de masinute(astea 13 au mai ramas din 2 seturi de cate 30 :)) ) si, normal, colectia de abtibilduri de la gumele Turbo Sport. :emo-secret:

Posted Image

Aaa... si-mi mai place sa colectionez... bani. -_- Asta e colectia de monede(mai am una si de bancnote, dar mi-a fost lene sa le mai pozez si pe-alea :lol: )

Posted Image

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
De cati ani nu am mai vazut surprize turbo...

Garfield

Member

• Members
  • PipPip
  • 176 posts
Cand eram mai mic, colectionam poze "Turbo".

crispy

Registered User

• Juniors
  • 2 posts
O mica parte din colectia mea de stickere garbage pail kids.

Attached Files

phoey

Registered User

• Juniors
  • 6 posts
niceeeeeeee!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users