Care dintre operatorii de telefonie mobila considerati ca au cel mai puternic marketing?
(nu neaparat cele mai reusite reclame, ma refer la oferte, diversitate, noutati in telefonia mobila)
9 replies to this topic
Posted 14 December 2009 - 12:13 AM
Posted 14 December 2009 - 12:37 AM
In principiu ofertele nu difere foarte mult, iar cand unul dintre operatori scoate ceva nou pe piata, ceilalti copiaza.
In schimb cei de la Cosmote mi se par cei mai neseriosi, au o campanie de publicitate agresiva iar multe spoturi imbraca forma unor inselatorii, vezi topicul: Reclame mincinoase - Manipularea din reclame
In schimb cei de la Cosmote mi se par cei mai neseriosi, au o campanie de publicitate agresiva iar multe spoturi imbraca forma unor inselatorii, vezi topicul: Reclame mincinoase - Manipularea din reclame
Posted 14 December 2009 - 11:34 AM
Nu ca folosesc eu Vodafone insa ultima suita de reclame chiar mi se pare ingenioasa
Posted 14 December 2009 - 06:20 PM
mie mi se pare ca cei de la Cosmote au bagat cei mai multi bani in reclame. Dar asta nu inseamna ca au reclame bune. (ex: ultima reclama cu motociclistul ala cand face accident, pe langa faptul ca o vad din 3 in 3 minute la tv, e si oribila). Cei mai inspirati mi s-au parut cei de la Vodafone
Posted 14 December 2009 - 06:36 PM
Trebuia si un POLL aici.
Revenind la subiect, hai sa ne uitam putin la reclame. Vodafone a luat cei 3 tineri care aduc mult cu tineretul din ziua de azi, pe PUYA intr-un chip necunosc noua asa mult, Razvan si Dani care au o emisiune buna si urmarita. Cosmote, in afara de densitatea reclamei si de spiritul mai mult civic al familiei nu mi se par atat de interesanti dar totusi au densitate. Orange, as putea fi subiectiv si sa scriu ca nu prea i-am tratat cu seriozitate. Mai multa tristete in reclame.
Revenind la subiect, hai sa ne uitam putin la reclame. Vodafone a luat cei 3 tineri care aduc mult cu tineretul din ziua de azi, pe PUYA intr-un chip necunosc noua asa mult, Razvan si Dani care au o emisiune buna si urmarita. Cosmote, in afara de densitatea reclamei si de spiritul mai mult civic al familiei nu mi se par atat de interesanti dar totusi au densitate. Orange, as putea fi subiectiv si sa scriu ca nu prea i-am tratat cu seriozitate. Mai multa tristete in reclame.
Posted 14 December 2009 - 07:54 PM
Cred ca cea mai agresiva campanie o aplica cei de la Cosmote. Reclame peste tot, la orice ora, ridica in slavi aceasta retea, care-i cea mai slaba, dupa parerea mea. Pe locul doi - Vodafone, reclame mult mai placute si amuzante. Pe locul trei - portocalii, ceva mai discreti(daca era la fel si in politica...)
Posted 14 December 2009 - 08:22 PM
Imi plac spoturile de la vodafone cu cei 3 tineri,dar si cea de craciun imi place de la Orange.
La oferte cei de la cosmote sunt cei mai meseriasi.
La oferte cei de la cosmote sunt cei mai meseriasi.
Edited by Amedeo, 14 December 2009 - 08:22 PM.
Posted 14 December 2009 - 08:25 PM
Posted 19 December 2009 - 10:42 PM
Eu personal am abonamente pe celelalte doua retele, nu pe Cosmote.
Dar ma atrag cu ofertele pe care tot le flutura la TV sau reclama stradala, Cosmote-ul.
Nu stiu cat sunt de seriosi dar admir cat sunt de incisivi dpdv marketing.
Mie mi se par cei mai activi ca si atragere clienti noi sau din alte retele (mai ales de cand cu portabilitatea).
Dar ma atrag cu ofertele pe care tot le flutura la TV sau reclama stradala, Cosmote-ul.
Nu stiu cat sunt de seriosi dar admir cat sunt de incisivi dpdv marketing.
Mie mi se par cei mai activi ca si atragere clienti noi sau din alte retele (mai ales de cand cu portabilitatea).
Posted 19 December 2009 - 10:47 PM
Oricum, spuneau ca cea mai mareportabilitate catre ei s-a facut. Asta dovedeste un plus la capitolul Marketing
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top