Eu unul recunosc am dat
17 replies to this topic
Posted 11 December 2009 - 04:50 PM
Vi se pare corect?
Eu unul recunosc am dat
... bine mama a dat pentu mine atunci cand mi-am spart capul
in rest nu am prea avut probleme
Eu unul recunosc am dat
Posted 11 December 2009 - 04:55 PM
Poate atunci cand medicii vor fi platiti cum trebuie se va renunta la spaga. Mai am 4 ani si ceva de facultate, si sper ca pana termin eu sa se rezolve cu salariile, dar si cu spaga. Totusi, sunt de acord ca daca omul este multumit de tratamentul primit si doreste, sa poata oferi o "atentie"!
Urasc doctorii care cer!
Urasc doctorii care cer!
Posted 11 December 2009 - 04:59 PM
Votat DA.
Cand esti cu copilul sau sotia pe masa de operatie cred ca nici nu mai conteaza daca dai la cerere sau nu.
Cand esti cu copilul sau sotia pe masa de operatie cred ca nici nu mai conteaza daca dai la cerere sau nu.
Posted 11 December 2009 - 05:06 PM
Am dat, recunosc, dar in 99 sau 2000 cat o fi fost cand m-am operat eu nu se proceda altfel. Pe de alta parte, 2 sau 3 ani mai tarziu la Bucuresti la spitalul de copii nu au vrut sa primeasca nici macar un meniu de la McDonald's.
Posted 11 December 2009 - 07:13 PM
Am dat si eu pana cand am plecat din Bucuresti. In Iasi si la Focsani nu a fost nevoie ca m-am dus pe alte cai...altfel nu se uita nimeni la tine...
Posted 14 December 2009 - 02:57 PM
Am votat DA, dar mai exact nu consider ca ii spaguiesc, pt ca nu dau pt orice fleac, dar daca un membru al familiei mele sau un prieten bun a suferit o operatie prin care a scapat de ceva anume sau cu viata, sau o mamica naste, eu il consider un dar, un premiu, de aceea am votat DA.
Posted 14 December 2009 - 04:08 PM
Şi cānd ai făcut "premierea", īnainte sau după ?
Posted 14 December 2009 - 04:11 PM
Dupa, dar ii dai de inteles si numai daca esti pe deplin multumit. Altfel pas.
Posted 14 December 2009 - 07:56 PM
In mod normal, ar trebui sa fii multumit cand doctorul face ceva pentru viata ta, nu?
Totul se face pentru cate un "nivel" de multumire a pacientului??
Totul se face pentru cate un "nivel" de multumire a pacientului??
Posted 14 December 2009 - 08:18 PM
Votat "DA"...spaga(cadou;rasplata) s-a dat pentru mama mea pentru o operatie la fiere...pentru ca bunica i-a spus tatalui ca daca nu ii dai o atentie nu face anestezia sau ceva cum trebuie.
Nu mai consider spaga...acum dupa ce am patit.
Nu mai consider spaga...acum dupa ce am patit.
Posted 14 December 2009 - 08:25 PM
Posted 14 December 2009 - 08:30 PM
Eu nu as da spaga la nimeni indiferent de ce serviciu mi-ar face.
Posted 14 December 2009 - 10:07 PM
Si tu repede ca sa nu ramana Nick singura, ma ce baiat.
Nu, nici eu nu sunt adeptul spagii, dar la doctorul care mi-a salvat aproapele sau pe mine...DA, dau ca sa-i multumesc, o fac pt ca vreau eu, nu pt ca asa este obiceiul sa ca vrea el.
Nu, nici eu nu sunt adeptul spagii, dar la doctorul care mi-a salvat aproapele sau pe mine...DA, dau ca sa-i multumesc, o fac pt ca vreau eu, nu pt ca asa este obiceiul sa ca vrea el.
Posted 14 December 2009 - 10:13 PM
Nu sunt de acord cu spaga ,dar daca nu le dai nici macar nu se uita la tine
Posted 14 December 2009 - 10:27 PM
Borisake, on Dec 14 2009, 22:11, said:
Si tu repede ca sa nu ramana Nick singura, ma ce baiat.
Da Borisake, da-le un cadou finut, un buchet de flori, o sticla de ceva NU BANI. Nu e etic...sa imi dea si doctorul mie spaga sau bugetarul de la primarie ca vine la cumparaturi in magazin si gaseste totul aranjat si nu sta la coada.
Posted 14 December 2009 - 10:40 PM
Mai, am si ingrosat acolo ca sa fiu catusi de putin inteles si tu, mo. Nici eu nu dau spaga la nimeni ca nici mie nu imi da cineva si nu merg pe considerentul ca daca el mi-a dat ii dau si eu, dar daca medicul ala a facut si s-a purtat mai mult decat omeneste, il premiez ca asa vreau eu si pt ca merita ca a reusit sa faca lucru ala extraordinar nu ii dau aluia ca mi-a scos o masea.
Bineinteles, nu o sa-i dau sa faca avere, cam tot de o sticla de tarie buna sau de un cadou frumos o sa-i dau.
PS: Si tie ti-as da...iti dau marfa jos de pe raft ca s-o asezi la loc si te pandesc si dupa la fel ca sa ai si tu ce face la munca.
Bineinteles, nu o sa-i dau sa faca avere, cam tot de o sticla de tarie buna sau de un cadou frumos o sa-i dau.
PS: Si tie ti-as da...iti dau marfa jos de pe raft ca s-o asezi la loc si te pandesc si dupa la fel ca sa ai si tu ce face la munca.
Edited by Borisake, 14 December 2009 - 10:42 PM.
Posted 14 December 2009 - 10:46 PM
Offtopic - am eu destui nebuni d'astia 
Borisake, nu te acuza nimeni
nu tre sa te justifici. Doar ca sunt foarte impotriva datului de spaga indiferent de serviciul oferit.
Borisake, nu te acuza nimeni
Posted 14 December 2009 - 10:47 PM
Mane, suntem in Ro inca, nu ne-au invadat nemtii ca sa ne schimbam si metehnele. 
Si era la ideea ca as fi dispus sa ii ofer, acum daca el este mai cu capul pe umeri si nu cu ochiul in buzunarul meu, ma refuza, sau nu.
Si era la ideea ca as fi dispus sa ii ofer, acum daca el este mai cu capul pe umeri si nu cu ochiul in buzunarul meu, ma refuza, sau nu.
Edited by Borisake, 14 December 2009 - 10:49 PM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top