14 replies to this topic
Posted 05 December 2009 - 06:21 PM
Serban Huidu si-a gasit masina vandalizata in parcarea de la sediul Kiss FM.
Posted 05 December 2009 - 09:14 PM
Nasol!
Riscurile meseriei.
Riscurile meseriei.
Posted 05 December 2009 - 09:17 PM
Gainusa a avut parte de-o farsa! The real thing in coming...
Posted 05 December 2009 - 10:17 PM
Consider ca sunt oameni fara caracter cei ce au facut asta. Este doar o emisiune, probabil e comanda mai de sus...
Posted 05 December 2009 - 10:22 PM
Da cred că vreun mogul sau chiar serviciile secrete să-i fi lucrat.
Posted 05 December 2009 - 10:36 PM
Au ce au cu el, dar cu masina ce au?
Posted 05 December 2009 - 10:40 PM
Pai nu stiti scandalul ce il poarta sau il purta cu Badea, referitor la Socrul lui care e prin PSD, baron de nu stiu ce oras.
Posted 05 December 2009 - 10:42 PM
Eu nu ştiu, dar am văzut că l-au invitat în ultima lor emisiune.
Posted 09 April 2010 - 05:18 PM
Imi plac remake-urile ce arata primii ani de carcotit. Ce slabi erau, ce plini parca de viata...era un concept nou in TV.
Posted 09 April 2010 - 06:24 PM
Le-a cam scazut audienta. Dupa parerea mea s-au ramolit, glumele lor au devenit previzibile.
Nu mai aduc nimic nou in afara de o comercializare mai mare a emisiunii.
Probabil ca din cauza asta Huidu tot gaseste cate o persoana publica cu care sa intre intr-un razboi. Si asta se intampla din ce in ce mai des in ultima vreme.
Nu mai aduc nimic nou in afara de o comercializare mai mare a emisiunii.
Probabil ca din cauza asta Huidu tot gaseste cate o persoana publica cu care sa intre intr-un razboi. Si asta se intampla din ce in ce mai des in ultima vreme.
Posted 09 April 2010 - 06:56 PM
S-a certat cu Badea, cu Urban. Este altul proaspat pe lista de care nu stiu ?
Posted 09 April 2010 - 07:14 PM
Cu ala de la Acces direct (Madalin ...).
Posted 09 April 2010 - 07:29 PM
Scandalul asta l-am ratat. Trebuie sa ma interesez.
Gainusa de ce nu se baga in scandaluri ?
Gainusa de ce nu se baga in scandaluri ?
Posted 09 April 2010 - 09:26 PM
Am ajuns sa vad si asta, Alfa Romeo vandalizata 
Legat de emisiunea lor, intr-adevar, mi se pare ca nu mai e cum era. Chiar acum vreo saptamana am avut ocazia sa ma uit la ei si m-au dezamagit. Glume ataaat de expirate, nimic nou, interesant. Parca a fost o vreme cand erau mai amuzanti, desi nu-i mai urmaresc de ani buni...
In ce-l priveste pe Gainusa si farsa cu Smarandescu, ok, gluma de prost gust, dar nici atitudinea lui n-a fost mai putin penibila.
Legat de emisiunea lor, intr-adevar, mi se pare ca nu mai e cum era. Chiar acum vreo saptamana am avut ocazia sa ma uit la ei si m-au dezamagit. Glume ataaat de expirate, nimic nou, interesant. Parca a fost o vreme cand erau mai amuzanti, desi nu-i mai urmaresc de ani buni...
In ce-l priveste pe Gainusa si farsa cu Smarandescu, ok, gluma de prost gust, dar nici atitudinea lui n-a fost mai putin penibila.
Posted 12 February 2011 - 12:14 PM
Bebelusele fac toti banii.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top