Jump to content

Dansez pentru tine

44 replies to this topic

Poll: Dansez ptr tine (18 member(s) have cast votes)

Urmariti aceasta emisiune ?

1. Da (8 votes [44.44%])

Percentage of vote: 44.44%

2. Nu (10 votes [55.56%])

Percentage of vote: 55.56%

3. Intentionez sa o urmaresc pe viitor (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

Vote Guests cannot vote

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Una din emisiunile care castiga cel mai mult audienta pe toate mediile de vasrta in ultima vreme, fara doar si poate, Dansez pentru tine difuzata la PRO TV vineri de la ora 20:30.

In ultima editie, s-au infruntat vedete romanesti printre care Jean de la Craiova (cu al lui "va pupa Jean"), Liviu Varciu, Alina Chinie, Andreea Mantea, care a avut grija sa ofere momente amuzante cand o parte din san i-a iesit afara, NESUFERITA DE MONICA COLIMBEANU, care inca odata ne-a aratat cat e de falsa, Kamara si altii.

A castigat Jean de la Craiova si partenera lui Sandra Neacsu al carei tata avea probleme grave de sanatate.

Astept si parerea voastra referitoare la emisiune.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
Eu nu urmaresc emisiunea asta, decat foarte rar, fortat de imprejurari. Nu cred ca am vazut nicio emisiune de la cap la coada.

Stefan

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 783 posts
M-am uitat de vreo 2 ori la aceasta emisiune, dar nu "de la cap la coada", fiind foaaaaarte lunga!
Interesanta, dar nu-i genul de emisiune pe care as urmari-o saptamanal! :doh:

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Chiar si dramele participantilor sunt interesante. Povestile lor triste completeaza perfect decorul unei emisiuni reusite.

Stefan

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 783 posts
Asta seara l-am vazut pe Banica in Baneasa, unde a avut loc lansarea CD-ului de Craciun si a filmului "Ho-ho-ho!" ;) Arata extraordinar omul pentru varsta lui!

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Am urmarit-o si eu in primul sezon. Intr-adevar, are priza la public tocmai prin povestile participantilor, muzica, vedete. Este o reteta de succes pentru televiziune. Azi chiar am vazut aproape o ora (in reluare) si, DIN NOU, m-am lecuit: reclamele cred ca erau din 10 in 10 minute :good: . Obisnuita fiind sa fumez in pauzele filmelor/ emisiunilor pe care le vizionez, as ajunge sa fumez 1 pachet de tigari pe durata emisiunii asteia ;) .

cristi

Member

• Members
  • PipPip
  • 120 posts
Urmaresc emisiunea cand pot, nu toata pt este foarte lunga.
Nick la o aseamena emisiune cheluiala este foarte mare si bani sunt scosi din reclame, economia de piata ce sa facem> daca ar fi dupa mine si eu as scoate reclamele dar......

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Nu o urmaresc. As urmari-o daca ar fi doar partea de dans. Dar pe mine ma plictisesc toate dramele sociale (da, stiu sunt insensibila). Mi se pare ca sunt un pic prea dramatici. Nu cei care au problemele, ci prezentatorii. Au un aer fals care ma enerveaza. Am vazut si eu parti din emisiune in primele sezoane.

dudu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 661 posts
Oameni buni, nu e pentru mine :P

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Ocolesc adesea sa urmaresc emisiuni dramatice (gen Povestiri adevarate etc). Dar vin si momentele amuzante, dansul (care trebuie sa recunoastem, schimba drastic niste oameni care probabil nu au avut vreodata de'a face cu asa ceva) si tot spectacolul care il gasesc de cele mai multe ori reusit

demy

Member

• Members
  • PipPip
  • 228 posts
M-am uitat si eu sa vad despre ce e vorba. Nu-mi place si mi se pare ca intra in categoria telenovelelor cumva. Profita de problemele oamenilor ca sa faca audienta... sau o fi regizata...

Dar vin si momentele amuzante, dansul (care trebuie sa recunoastem, schimba drastic niste oameni care probabil nu au avut vreodata de'a face cu asa ceva) si tot spectacolul care il gasesc de cele mai multe ori reusit
Cred ca ai dreptate aici. Dar poate am eu o viziune de ansamblu si imi ies in evidenta mai mult partile negative ale emisiunii...

Edited by demy, 05 December 2009 - 11:19 PM.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
In viata de zi cu zi, Stefan Banica este un om sec, rece. Dar parca i se potriveste rolul de prezentator si sunt curios care ar prinda audienta mai mare. El sau Zana.

luky

Member

• Members
  • PipPip
  • 64 posts
Emisiune este lunga si plictisitoare dar are si momente bune. Prezentatorii te umplu insa de nervi, cazurile sociale sunt folosite pentru a urca audienta si mi se pare injositor sa folosesti necazurile oamenilor in acest sens.Dar pana la urma toata lumea castiga cate ceva, mai mult producatorii, mult mai mult de fapt.

Edited by luky, 06 December 2009 - 03:00 PM.

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Mie mi se pare ca e un fel de Surprize, surprize, doar ca ii pun pe oameni sa danseze ca sa-si primeasca surpriza :beer:

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Cătălin Botezatu este una dintre vedetele care vor concura în noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care va începe pe 19 martie, la Pro TV.

dudu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 661 posts
O veste buna totusi exista: se pare ca este ultima editie din distinsa emisiune

Clodius

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 304 posts
Doamne ajuta! :pfft:

Stiti ce nu inteleg eu. Se termina emisiunea vineri seara/noaptea, sunt stirile Pro TV, dupa care incepe reluarea. Care-i logica? In caz ca n-ai prins reverenta lu' Jean...

Edited by Clodius, 22 February 2010 - 02:49 PM.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
Intentionat se difuzeaza asa, ca sa ne enerveze. :pfft:

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Chiar e ultima editie ? Nu prea imi vine sa cred ca au facut audienta ce ea.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Cătălin Moroşanu şi Andreea Spătaru vor concura la "Dansez pentru tine" :P
Amandoi sunt buni la bataie, unul la dat iar celalalt la luat.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users