117 replies to this topic
Posted 21 December 2009 - 09:44 PM
Te contrazic putin Razvan. Nu consider artificiile (gen implanturi liposuctie) un cadru determinant. E vorba clar de produsul finit
. Am impresia (fara sa fiu rautacios) ca fundul nu o avantajeaza pe Bianca. Pozele au fost putin modificate, ea avand unele vergituri in acele zone.
Posted 21 December 2009 - 10:08 PM
Voi vreti sa pozeze nefardata, nemachiata, eventual canita cu funingine?Ce daca are operatii estetice si silicoane, arata bine cu ele.
Posted 21 December 2009 - 10:19 PM
O femeie care are minim 3 operatii estetice doar de reconstructie (buze, sani si nas ) nu cred ca poate fi considerata perfecta la mine-n cap
O pot considera o femeie extrem de "buna", senzuala, cu trasaturi frumoase insa, cu riscul ca luky sa se xxxx in gusturile mele, departe de perfectiune insa si mai departe de naturalete
Unora le place cum arata o femeie de la mama natura, altii n-au probleme cu "plasticul" - nu putem functiona toti la fel
O pot considera o femeie extrem de "buna", senzuala, cu trasaturi frumoase insa, cu riscul ca luky sa se xxxx in gusturile mele, departe de perfectiune insa si mai departe de naturalete
Unora le place cum arata o femeie de la mama natura, altii n-au probleme cu "plasticul" - nu putem functiona toti la fel
Posted 21 December 2009 - 10:59 PM
Dudu, si eu as alege o d-soara naturala, cat mai putin modificata de doctori, dar "siliconatele" au farmecul lor si sunt sigur ca ma intelegeti
Posted 21 December 2009 - 11:06 PM
Da, in sensul de "wham! bam! thank you ma'am!"
Nu cred ca ti-ai petrece batranetile alaturi de una ca asta...
Posted 21 December 2009 - 11:12 PM
Stai usor ca treaba cu silicoanele, botoxurile, liposuctiile de abia au aparut. Noi imbatranim alaturi de ele nu inaintea lor. Suntem prima generatie care o sa prindem diminetile langa ele la batranete
Posted 22 December 2009 - 09:24 AM
Posted 22 December 2009 - 10:08 PM
Razvan, ca prezenta femeiasca e greu de evitat si de neobservat. Daca ar fi sa ai asa ceva in viata de zi cu zi ti s-ar lua imediat si dau dreptate gusturilor tale si ale lui Dudu
Posted 23 December 2009 - 08:03 AM
Tipa chiar arata extraordinar de bine, dar pacat ca-i 'fake'
Sunt de acord cu dudu!
Posted 23 December 2009 - 08:34 AM
George, greu de trecut cu vederea, da, dar de evitat chiar este recomandat.
Posted 29 December 2009 - 10:15 PM
Sigur e "blonda lui Bote"? Circula zvonuri ca e a lui... Botezatu
Posted 29 December 2009 - 10:18 PM
Posted 29 December 2009 - 10:21 PM
Mea culpa!
Tot timpul, de cand e deschis topicul asta, am crezut ca e vorba de pugilistul acela. Dar cred ca se numeste ....Bute, asa-i? Trebuie sa mai studiez lumea mondena!
Tot timpul, de cand e deschis topicul asta, am crezut ca e vorba de pugilistul acela. Dar cred ca se numeste ....Bute, asa-i? Trebuie sa mai studiez lumea mondena!
Posted 29 December 2009 - 10:23 PM
Posted 09 January 2010 - 10:44 PM
Bianca Drăguşanu s-a săturat de viaţa din România şi îşi doreşte să se mute în Italia.
In ultimele luni, blonda a mers foarte des în capitala modei pentru a vizita cât mai multe apartamente. Cea mai recentă vizită în peninsulă a fost la sfârşitul lunii decembrie, când şi-a negociat şi câteva contracte de modeling destul de bănoase.
In ultimele luni, blonda a mers foarte des în capitala modei pentru a vizita cât mai multe apartamente. Cea mai recentă vizită în peninsulă a fost la sfârşitul lunii decembrie, când şi-a negociat şi câteva contracte de modeling destul de bănoase.
Posted 09 January 2010 - 11:07 PM
bravo ei , in tara asta totu se duce de rapa majoritatea doar din cauza tv si radioului, totul se misca in mare dupa cum si cine conduce posturile mari de tv...
Nu o avantajaza fundul, nu e 100% in ton cu silicoanele dar se poate aranja sa stea pe moale...
Mai 90% din pozele de pe net sunt modificate , deaia arata bine ca in realitate nu e chiar superba.
Nu o avantajaza fundul, nu e 100% in ton cu silicoanele dar se poate aranja sa stea pe moale...
Mai 90% din pozele de pe net sunt modificate , deaia arata bine ca in realitate nu e chiar superba.
Attached Files
Edited by gabriel, 09 January 2010 - 11:08 PM.
Posted 09 January 2010 - 11:33 PM
Si pe Bote il lasa aici ?
Posted 10 January 2010 - 09:25 PM
Mie nu imi place deloc!
Aduceti-mi un pix sa o trec in testament...!
Aduceti-mi un pix sa o trec in testament...!
Posted 13 February 2010 - 12:26 AM
A fost aseara invitata lu' Morar la "Rai da' buni". Mi se pare ca si caracter, comportament, gesturi, idei cu mult peste 90% din pitzipongimea romaneasca. Cuvinte frumoase, caracter deosebit si o minte agera. Impresia asta mi-a lasat. S-a dovedit hoata si a iesit usor din "capcanele" lui Morar. Mi-a placut mult de blonda si inca o data a aratat ca e frumoasa intr-un mare fel.
Posted 23 February 2010 - 12:15 AM
Pentru cei interesat, Bianca netunata
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top