Jump to content

Blonda lui Bote - Bianca Dragusanu

117 replies to this topic

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Dintele fisurat nu-i de la cafteala primita de la Bote. A iesit tatal Biancai in presa, cand a vazut ca fiica-sa minte cu nerusinare si a declarat ca si-l rupsese in weekend la gratarul la care a fost cu prietenii.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Este topita dupa Bote...spunea aseara ca are incredere maxima in el. Cred ca este vrajeala cu tasu'. Le-o fi dat Bote ultimatum...

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Cred ca nu George. Am vazut si eu partea din emisiune in care este Catalin B. in direct si nu mi s-a parut a mai fi dispus sa accepte ceva.
Tipul si-a cam sifonat imaginea si acest lucru l-a afectat serios.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
E fraier dacă reia relaţia cu piţipoanca.
Dacă o lasă aşa, cred că e o chestiune de timp până dipare din peisajul monden.

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Vezi de treaba ca se-nvarte blonda de alt sponsor. :)) Crezi ca daca-i blonda nu cauta solutii? :D

RAIKKONEN

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,272 posts
Atata scandal si emisiuni pierdute pentru o ****! Ce a facut asta la viata ei sa fie asa importanta !?

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Chiar dacă se orientează către alt sponsor, asta nu înseamnă că va mai fi aşa interesantă pentru mass-media, desigeri etc.
Va deveni doar o damă de companie. Ciuciu carieră în modeling, televiziune, etc.

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
... O alta dama de companie ... :))

Posibil sa fie si asa cu toate ca ... mare mirare sa nu pescuiasca un alt "gugustiuc", baiatu' lu' tata care s-o mentina in prim-planul presei.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Eu nu l-aş include pe Botezatu în categoria guguşticilor. Tocmai asta e diferenţa, pentru că beneficiile ei de pe urma lui Bote nu se pot compara cu ce va obţine de la vreun băiatu lu tata, vreun fotbalist sau aţii de genul acesta.
Chiar dacă e cam prea figurant, Botezatu e mult mai "şmecher" în comparaţie cu cei la care se poate ea lipi.

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Cred ca n-a fost la mine cea mai fericita exprimare. Departe si de mine gandul de a-l include in acea categorie. :))

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Aseara a zis Bote ca isi doreste cu adevarat ca orice persoana carer a fost cu el, sa spere si sa fie cu cineva mai sus decat el si sa primeasca mai mult decat el a putut oferi.

RAIKKONEN

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,272 posts
Corect :)) George ce atent esti la emisiunile de profil :))

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Imi place Bianca...probabil ca daca era alta in locul ei nu mai eram asa interesat. Are farmecul ala...

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Mie, Botezatu imi pare un om cu un anumit standard si ar pune pret pe viata INTIMA(in adevaratul sens al cuvantului). Probabil ca nu se astepta ca relatia sa ia o asemenea intorsatura. Cred ca se simte destul de sifonat.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Muhahahaha. Trebuie sa vedeti urmatoarele 2 filmulete :

FILMULETUL 1

FILMULETUL 2 - minutul 01:10 - genial :))

Edited by gbrgeorge, 08 May 2010 - 01:17 PM.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Deşi Dan Capatos este urmărit de sute de mii de persoane în fiecare seară, vedeta Antenei 1 a mărturisit că asistenta sa adica Bianca a ajuns să câştige mai mult decât el.

Capatos ne-a povestit că Bianca Drăguşanu a devenit atât de cunoscută atât prin prisma relaţiei cu Cătălin Botezatu cât şi prin apariţiile sale la emisiunea de la Antena 1, încât mulţi designeri o vor pe podiumuri pentru diferite prezentări, ceea ce îi aduce un venit în plus faţă de salariul de la Antenă. Însă, în mod evident, prezentatorul emisiunii "Un show păcătos" chiar se bucură de succesul Biancăi.

Astia de la CAN CAN i-au luat un interviu mai amplu lui Capatos in care a spus asta despre Bianca.

Oricum, ramane o frumoasa.

andreea1001

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 12 posts

View PostCatalin, on Dec 4 2009, 21:51, said:

Si mie mi se par cam mici preţurile pe care le practică. Poate e vorba de euro acolo. :emo-secret:
Consider ca preturile sunt mici pentru [url="http://biografii.***spam***/bianca_dragusanu/"]Bianca Dragusanu[/url]. Eu cred ca ia mai multi bani!

Garfield

Member

• Members
  • PipPip
  • 176 posts
E buna, da' mai buna e blonda lu' Iri.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users