Buna la toti. Ma numesc Georgiana, am 19 ani si sunt din Prahova. Pentru a ma cunoaste, ma voi descrie in cateva randuri.
In primul rand vreau sa devin politista si pentru asta am inceput sa ma pregatesc de acum doi ani. Imi place legea, dreptatea si detest violenta. Apreciez munca politistilor si urasc cand aud vorbe urate despre ei.
Trec ft usor de la o stare la alta, nici eu nu stiu cum. 'Citesc' oamenii destul de repede si corect, tind sa fiu perfectionista, exagerata (de obicei cand imi doresc ceva lupt pana in panzele albe pentru acel lucru), rea, posesiva si orgolioasa.
Pot fi intelegatoare si sensibila, dar sunt considerata 'rece' deoarece ma folosesc mai mult de inteligenta decat de sentiment. Imi plac baietii care stiu sa respecte o fata, ma streseaza cei fitosi si cei care cred ca muschii, o masina tare sau un lant de aur pot impresiona. Sa nu uit, imi place vara, este anotimpul meu preferat. Sunt punctuala, nu-mi place sa mi se faca promisiuni si sa nu fie indeplinite. Ar mai fi o groaza de spus...dar nu stiu daca pe cineva intereseaza felul meu de a fi. Cheers !
Edited by georgya, 26 March 2011 - 06:38 PM.