Jump to content

Cateva cuvinte despre noi

74 replies to this topic

Miadry

Member

• Members
  • PipPip
  • 199 posts
Sa fiu un pic mai explicita: am suflet de copil si minte de adult. Adica pot fi foarte serioasa si matura atunci cand situatia o cere. Sa nu va imaginati ca as fi un fel de Forest Gump in varianta feminina.
Doar ca imi place sa glumesc foarte mult si sunt mai crazy (in sensul bun). De exemplu: ieri am iesit in parc cu niste prietene. Am mancat inghetata, cu toate ca sunt racita :P si ne-am dat in leagan, cu toate ca nu mai suntem copii. :))
Si a fost bestial, va jur. B)

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts
;) Asta explica tot; ca ai mancat inghetata cand erai racita... ;) Jura pe rosu. :unsure:

Miadry

Member

• Members
  • PipPip
  • 199 posts
Jur pe rosu. Si zilele astea am facut-o din nou. Iar sunt racita si iar am mancat inghetata.
Este modul meu original de a ma trata. :lool:

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Eu de obicei mananc inghetata cand ma doare gatul :lool:

absirt

Member

• Members
  • PipPip
  • 51 posts
Salut, numele meu este Tavi, sunt din Craiova, am 24 de ani, am terminat facultatea de Mecanica, momentan imi caut de lucru ( deci din pacate sunt somer ), imi place viata foarte mult, imi plac fetele, muzica, iesirile cu prietenii si masinile. :shock:

Kmcoio

Registered User

• Juniors
  • 8 posts
An de fabricatie 1986, caroserie caucaziana, ecartament cap-picioare 1.89, deocamdata 75 de kilograme(de obicei am vreo 85, dar am slabit dupa apendicita), faruri caprui, claxon cam mare, zice lumea, polivalent, pasionat de chestii cu multe butoane si luminite(da, stiu ca si maimutele sunt pasionate de asa ceva), aproape casatorit, cu gura mare, anticomunist fervent si nou pe forum. Sa ne auzim cu bine. Ah, da, sunt din Valcea, conduc un Renault si sunt foarte razboinic cand vine vorba de sistemul din Romania, cu tot ce implica el.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Treaba cu sistemu' ne-ai cam nimerit. Cand ai timp, sa ne prezinti masina.

AliIoana

Member

• Members
  • PipPip
  • 119 posts
Imi place sa traiesc fiecare clipa ca si cum ar fi ultima; iubesc muntele, iubesc viata...imi place fotografia, sa surprind expresii de pe chipul oamenilor, fara ca acestia sa stie ca sunt pozati, vorbesc mult, ador copii...

georgya

Registered User

• Juniors
  • 7 posts
Buna la toti. Ma numesc Georgiana, am 19 ani si sunt din Prahova. Pentru a ma cunoaste, ma voi descrie in cateva randuri. :naughty:
In primul rand vreau sa devin politista si pentru asta am inceput sa ma pregatesc de acum doi ani. Imi place legea, dreptatea si detest violenta. Apreciez munca politistilor si urasc cand aud vorbe urate despre ei.
Trec ft usor de la o stare la alta, nici eu nu stiu cum. 'Citesc' oamenii destul de repede si corect, tind sa fiu perfectionista, exagerata (de obicei cand imi doresc ceva lupt pana in panzele albe pentru acel lucru), rea, posesiva si orgolioasa.
Pot fi intelegatoare si sensibila, dar sunt considerata 'rece' deoarece ma folosesc mai mult de inteligenta decat de sentiment. Imi plac baietii care stiu sa respecte o fata, ma streseaza cei fitosi si cei care cred ca muschii, o masina tare sau un lant de aur pot impresiona. Sa nu uit, imi place vara, este anotimpul meu preferat. Sunt punctuala, nu-mi place sa mi se faca promisiuni si sa nu fie indeplinite. Ar mai fi o groaza de spus...dar nu stiu daca pe cineva intereseaza felul meu de a fi. Cheers ! :pfft:

Edited by georgya, 26 March 2011 - 06:38 PM.

Adiere

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 438 posts
Nici prea inalta, dar nici prea scunda.
Nici grasa dar nici radiografie.
Nici desteapta, dar nici proasta.
Nici batrana dar nici prea tanara.
Sunt ca majoritatea. :lol:

Kristina

Junior Member

• Members
  • Pip
  • 28 posts
Sunt Cristina, am 14 ani, din Oltenita ( si acum parintii tuturor prietenilor imi spun Cristinica , ma intreb la ce varsta vor lasa deoparte diminutivele ).In general sunt vesela, dar imi sare tandara cam repede din pacate :emo-box: ( tata imi spune bousor :)) ) Imi place sa fac sport ( in special tenis B) ), sa desenez, mai nou sunt si "actrita" ( m-a obligat profa de latina sa joc intr-o sceneta :emo-secret: ). Pe scurt , sunt o boboaca ( trec a 9a) simpatica, zic eu :))

Martha

Member

• Members
  • PipPip
  • 111 posts
Temperament coleric, plina de contradictii si de contraste greu de gestionat chiar de catre mine insami. Mi se intampla adesea ca despre un anumit subiect sa am simultan minim doua puncte de vedere diametral opuse si sa cred cu tarie in ambele. Urasc finalurile, de orice fel, chiar si cele care ma indeparteaza de oameni, locuri sau activitati care mi-au displacut sau mi-au facut rau. Irationala, instinctiva, nu tin minte sa fi luat vreo decizie in urma vreunei deliberari rationale inainte, am o tendinta cretinoida uneori de a asculta si de a urma primul gand ce-mi trece prin minte vis-a-vis de ceva. Evident ca din cauza asta am luat si decizii in urma carora am tras sau inca mai trag. Nu cunosc calea de mijloc, ori fac ceva foarte bine, ori catastrofal, prin dezinteres. Ori sunt foarte sus, ori foarte jos, din orice punct de vedere. Nu stiu sa fi reusit vreodata sa ma minta cineva, insa de destul de multe ori am ales sa ma mint singura sau sa las sa fiu mintita. Experienta mi-a aratat ca oamenii cred cel mai putin si gestioneaza cel mai greu adevarul. De altfel, cea mai buna cale de a ascunde un adevar este sa-l spui, sa-l lasi la vedere sau sa-l amintesti in gluma. Sunt alergica la apologetii sinceritatii, nu si la cei careo pratica in tacere/tihna. Nu-mi plac si evit oamenii lipsiti de empatie, detectez din start anumite forme de superficialitate. Urasc cuvintele "promit" si "iarta-ma", desi pe al doilea il folosesc de ori de cate ori imi vine. Am fost si probabil ca voi mai fi in stare sa urasc si sa ma razbun, desi nu fac apologia niciuna dintre cele doua "actiuni". Cea mai usoara cale ca sa fii sigur ca nu o sa actionez intr-un anume sens este sa ma pui sa promit astfel. :emo-secret:

Aveqetura

Registered User

• Juniors
  • 1 posts
Bun gasit tuturor !

Pseudonimul in spatele caruia ma „ascund” – sa zicem asa – este, fireste, Aveqetura. Am fot intrebata – evident – daca nik-ul meu este in vre-o limba anume. Imi pare rau, daca va dezamagesc, dar nu e in nicio limba nume. Se pronunta aproximativ : ave-che-tura. Am fost intrebata, de asemenea, daca are de-a face cu meseria mea. Nu are legatura cu meseria mea. Probabil ca cei care au pus intrebarea s-au gandit ca sunt avocat, lucru total neadevarat.

Povestea pseudonimului nu e una interesanta, ci una cat se poate de simpla : Aveqetura era semnatura unui coleg de-al tatalui meu. Tata, pensionar acum, si acel coleg au fost impreuna pe acelasi santier. Despre acel coleg, tata nu mai stie nimic, iar eu mi-am insusit nick-ul.

Nu ma ascund dupa „fusta mamei”, asa ca o sa fiu sincera si va voi spune ca am deja 35 de ani impliniti. In urma difuzarii a atator seriale coreene pe TVR 1 m-am ales cu o obsesie pentru acest gen de seriale, urmarind multe pe net. V-as insira o lista a ceea ce am reusit sa urmaresc, dar as strica postul...

Daca ar mai fi ceva de spus, adresati-mi intrebari. Voi raspunde cu placere la ele, daca sunt de bun-simt.

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Esti binevenita!
Speram sa te simti bine in comunitatea nostra!

shunemar

Registered User

• Juniors
  • 3 posts
sunt Razvan, in principiu mi-am facut cont pe romania forum pentru a promova o mana de site-uri ( ma rog, o mana ciunga, pt ca sunt doar 3) , dar sunt total impotriva spamului :) , asadar, le promovez din umbra in timp ce ma pierd in discutii :D

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users