Ba da, dar nu ar fi potrivit sa faci un astfel de cadou unei persoane in varsta.
35 replies to this topic
Posted 14 December 2009 - 09:00 PM
Posted 14 December 2009 - 09:06 PM
Cadourile trebuie personalizate cumva, dar eu cred ca si pentru o persoana in varsta ar fi un dar excelent sa primeasca cateva ore de masaj, de exemplu
. Problema care apare atunci cand vrei sa faci un cadou e ca nu stii ce si-ar dori cel caruia vrei sa-i daruiesti ceva. Daca am sti, atunci cu siguranta alegerea cadourilor potrivite nu ar fi asa dificila.
Posted 14 December 2009 - 09:10 PM
Aaaa ... mai poate fi interpretat ca iti doresti sa schimbe ceva la modul in care arata.
Posted 14 December 2009 - 09:16 PM
Pai asta Marius e o problema veche cu interpretarea cadoului primit
Daca primesti un antiperspirant nu stiu ce, daca primesti o bluza nu stiu ce si asa mai departe...
Posted 14 December 2009 - 09:19 PM
Corect! Cel mai bine e sa gasesti o scuza si sa fii plecat din localitate.
Posted 14 December 2009 - 09:22 PM
Da, dar parca de Craciun nicio scuza nu e plauzibila. Conturile noastre se vor simti foarte prost luna asta...
Posted 14 December 2009 - 09:27 PM
Posted 14 December 2009 - 10:11 PM
Posted 14 December 2009 - 10:25 PM
Vezi daca te-ai oferit sa priemsti tu toate cadourile ?
Posted 14 December 2009 - 10:54 PM
Cam asa este. Nu vezi ca se strang toti acolo si noua nu ne zic nimic.
Posted 15 December 2009 - 01:14 AM
Wh, un antiperspirant ar putea sa transmita ca "ai face bine sa-mi imbunatatesti igiena personala", insa un abonament la spa de care zice nick poate transmite un simplu "cred ca muncesti prea mult, du-te si relaxeaza-te". Si mie mi-ar prinde bine unul de ala
Posted 15 December 2009 - 06:36 AM
In plus, un salon de RELAXARE nu transmite ideea ca nu ai arata bine: acolo stau oamenii in costume de baie. (Apropo, acum imi trebuie cadou si costum de baie
).
Mai, nu stiu cum sunteti voi, dar eu cred ca orice cadou merita sa fie apreciat. Cineva s-a gandit la tine. Pana la urma, si un antiperspirant e bun la casa omului
. Daca ai cunoaste marca produselor pe care le foloseste cineva, ar strica sa primeasca, sa zicem, un cosulet plin cu produsele din gama respectiva? Cred ca nu ar mai trebui sa interpretam asa de mult ceea ce primim. Nimeni nu e obligat sa ofere daruri. Daca o face, atunci sa fie din toata inima. Acum, sincer, stau in casa noua, credeti ca mi-ar strica o tigaie noua?
Eu nu as interpreta ca pe un gest de "treci la cratita!"
Mai, nu stiu cum sunteti voi, dar eu cred ca orice cadou merita sa fie apreciat. Cineva s-a gandit la tine. Pana la urma, si un antiperspirant e bun la casa omului
Posted 15 December 2009 - 07:46 AM
Nick, ai perfecta dreptate si cu tigaia si cu abonamentul la SPA...ca sa vezi de ce te inteleg atat de bine
am primit si eu aeara tarziu un card de MEMRU BUSINESS din partea magazinului la un centru de masaj + sauna + tratamente corporale + analize gratuite si altele. Asa ca eu o inteleg acum pe Nick
Posted 15 December 2009 - 08:21 AM
Posted 16 December 2009 - 08:57 AM
Nick "Acum, sincer, stau in casa noua, " ai rezolvat cu ANL-ul? Eu nu sant nici pe lista a II-a.
http://www.primarie6.ro/UserFiles/File/200...rtitii%20II.pdf
Eu sincer asta astept de la Mosu.
Eu sincer asta astept de la Mosu.
Edited by Borisake, 16 December 2009 - 08:57 AM.
Posted 16 December 2009 - 11:35 AM
Aici nici macar nu s-a vorbit despre acordarea apartamentelor. Nu am sanse foarte mari, eram constienta de acest lucru. "Casa noua" la care ma refeream este apartamentul de serviciu, pe care il ocup deja de 1 an si jumatate, dar tot casa noua se numeste 
On: Ai mei m-au atentionat sa nu le dau niciun cadou anul acesta, pentru ca zic ei, bugetarii vor avea 24 de zile fara plata in anul viitor (ati auzit asa ceva? ) + noua grila de salarizare care prevede ca sporurile sa fie diminuate (informati parintii, nu gluma!). Le-am luat, totusi, cate ceva, cam ceea ce stiam eu ca le-ar trebui neaparat.
On: Ai mei m-au atentionat sa nu le dau niciun cadou anul acesta, pentru ca zic ei, bugetarii vor avea 24 de zile fara plata in anul viitor (ati auzit asa ceva? ) + noua grila de salarizare care prevede ca sporurile sa fie diminuate (informati parintii, nu gluma!). Le-am luat, totusi, cate ceva, cam ceea ce stiam eu ca le-ar trebui neaparat.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top