Jump to content

Ce cadouri luam pentru Mos Nicolae si Mos Craciun?

35 replies to this topic

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
Am intrat in luna cadourilor si ar fi bine sa ne facem deja lista cadourilor. :)) La ce v-ati gandit?

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Uhm... mamei ii voi lua o geanta si lui tata o pijama.

Cu frate-mio si prietena lui am facut o intelegere sa ne luam reciproc cadouri de maxim 30 lei (adica simbolice), deci o sa-mi fie destul de greu. Ma gandesc sa-i iau fratelui meu o husa pentru volan sau ceva de genu`... are masina doar de vreo doua luni si in ea isi baga toti banii mai nou, asa ca m-am gandit sa-l ajut :P

Pentru prietena lui nu m-am hotarat inca, dar pentru o fata e mai usor, sigur gasesc eu ceva :D

Nu m-am hotarat inca ce o sa le iau prietenului meu si prietenei mele cele mai bune. Prietena mea tocmai si-a cumparat apartament, asa ca ma gandesc sa-i dau ceva pentru casa, stiu ca acum are nevoie. Am mai multe idei, dar mai am timp sa ma gandesc.

Pentru prietenul meu n-am nici cea mai mica idee inca, deci daca aveti sugestii, le accept cu placere :D

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Asta chiar ca e un subiect greu!
De Mos Nicolae, de obicei, sunt destinatara tuturor cadourilor :P . Mai dificil e la Craciun: atunci trebuie sa dau cadouri, insa intotdeauna mi se pare ca nu e cea mai buna idee pe care o am. Cu parintii am un pact: le dau bani (ei imi dau de Mos Nicolae), astfel incat am reusit sa evit invariabilul cadou: pijamale. Prietenilor, in general, ceea ce stiu ca prefera, depinde de hobby-urile lor: una e innebunita dupa zdranganele (a se citi: coliere, cercei etc.), altul-dupa simboluri din sport, altii fac diverse colectii (un bun prieten are cea mai impresionanta colectie de vinuri) s.a.m.d.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
Un subiect foarte greu, mai ales pentru barbati. :P
Trebuie sa fii foarte atent la detalii si sa ai inspiratie atunci cand vei merge la cumparaturi, intrucat "Calul de dar nu se cauta la dinti" nu este o zicala in care cred si femeile.
Te inseli daca crezi ca orice cadou merge in cazul femeilor. Desi posibilitatile sunt infinite exista o serie de cadouri pe care trebuie sa le evitati:
  • Bijuterii - daca nu vrei sa o ceri in casatorie
  • Lenjerie intima - daca sunteti la inceputul relatiei
  • Obiecte impersonale - ex: obiecte din bucatarie
  • Bilete la meci - ofera impresia de egoism
  • Cadouri redaruite - cadouri ce au legatura cu fostele tal relatii
  • Hainele pt sport - o fac sa creada ca iti doresti sa schimbe ceva la modul in care arata.

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Eu vreau cadou bilete la meciuri, ba chiar si abonamente daca se poate :P

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
De care? Box sau fotbal?

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Sigur, as prefera un abonament la Turneul celor 4 trambuline, in Austria :D . Fara box, kickboxing, lupte libere ... in rest m-ai "prins" cu un astfel de cadou :P

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Eh, nu cred ca se aplica faza de la bijuterii. Adica da, n-ar trebui sa dai un inel. Dar altfel de bijuterii merg :pfft:

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Pai, hainele raman prima optiune la mine. Poate si florile (in ghiveci) ptr parinti sunt o solutie, avand in vedere ca mama e innebunita.

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
S-au schimbat planurile :clip:

Prietenului meu i-am luat un palton. Viitoarei mele cumnate i-am luat un set pentru ingrijirea manichiurii, foarte bun, care stiu ca o sa-i placa (l-a incercat odata si era foarte entuziasmata).
Lui frate-mio ii luam fie un casetofon pentru masina, fie boxe (depinde daca reuseste sau nu sa faca rost de casetofon pana atunci).
Mama ramane la poseta, iar tata vrea si el o haina de iarna. Si prietenei mele inca nu m-am hotarat.

johnyBOY

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 686 posts
eu am intrebat... ce vrea fiecare... bugetul este subtire, asa ca trebuie cheltuit cu cap :clip:

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Si azi a venit Mos Nicolae pe la mine: cadouri de la colegi. Ceea ce a fost cel mai la indemana: bani. Anul asta a fost un Mos darnic. <_<

Edited by Nick, 11 December 2009 - 05:09 PM.

dudu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 661 posts
A inceput a doua perioada din an pe care n-o halesc, Sarbatorile de Iarna... prima perioada e 1-8 martie :D

Imi place sa cadorisesc familia si prietenii, nu sunt "chitros" insa urasc lipsa de idei, indecizia, samd...
Cu sotia am un pact prin care ne luam strict lucruri folositoare insa nu ma pot abtine sa supralicitez: ea imi spune ca vrea placa de par, eu "arunc" si un set de bigudiuri jmechere (arata f SF :)) )
La chestii de imbracat/incaltat prefer sa mergem impreuna. Stiu ca nu-i taman cadou insa intotdeauna ne luam chestii mai scumpe decat in rest cu aprobarea celuilalt :yes:

Anul asta mi-a promis la insistentele mele ca nu-mi ia nimic dupa ce la inceputul lunii mi-am luat eu un ceas destul de costisitor... Cum e insarcinata, tzoalele ies din discutie asa ca probabil ii voi lua o geanta - stiu ce-si doreste, am si vazut ceva interesant - sper doar sa nu citeasca topicul asta :dance:

Alde taica-meu e f incantat de puloverele pe care i le iau asa ca e usor de multumit, in aceeasi oala il bag si pe socramiu. Cumnatul se rezolva cu $. Mamele in schimb vor ridica probleme mari. Astept propuneri

Spor la cumparaturi, dragii mei! :P

Edited by dudu, 11 December 2009 - 07:03 PM.

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts
Eu primesc orice cadou, voi imi dati? :rolleyes:

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Si bataie ? :rolleyes:

Borisake

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,599 posts
Hai bre, nu destea. :rolleyes:
Vin sarbatorile, fiti si voi mai buni.

Stefan

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 783 posts
Eu o sa iau cadouri pentru masina! :rolleyes: In rest, vreau sa primesc!

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Haideti sa va dau o idee de cadou frumos. Azi am primit (nu e spaga! ) un abonament pentru 10 ore la un centru de sanatate si relaxare (piscina, sauna, jacuzzi, spa, masaj). Il consider un cadou care ar prinde bine oricui.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,069 posts
Nu chiar oricui. :naughty:

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
De ce nu? Nu ti-ar placea sa ai cateva ore de relaxare? :naughty: