9 replies to this topic
Posted 02 December 2009 - 01:11 PM
Sunt curios cam ce tampenii v-au facut aminalele voastre de companie.
Posted 02 December 2009 - 01:45 PM
In afara de a scoate prinderile cablurilor din zid? Le aveam si eu "pozate" deasupra plintei pe ziduri.
S-a dus orice speranta de a le mai prinde in acelasi fel.
S-a dus orice speranta de a le mai prinde in acelasi fel.
Posted 02 December 2009 - 03:15 PM
Acum vreo 10-12 ani am avut un ciobanesc german pe care l-am tinut cateva luni in apartament. A mancat vreo 1.5 mp de tapet din hol pentru ca ... semana cu ziarul pe care si-l lua la fund frecvent
Posted 02 December 2009 - 08:37 PM
Cand era mica manca orice cablu prindea.......covorasul din bucatarie (era c-a un fel de culcus pentru ea)si adidasi ,papuci orice uitai sa pui in dulap
Posted 10 February 2010 - 03:16 PM
Bichonul meu a zgiriat tocul usii de la intrare , a ros ceva sandale si normal a mincat cafteala tot cu o revista .
Posted 10 February 2010 - 10:55 PM
matzul meu are o boala in a intra in dulapul meu cu haine si se asigura ca le scoate pe toate ...de ce, nushhh...
. Ce mi se pare comic e ca da cu hainele jos atat de meticulos incat ai impresia ca face ceva foarte important
Daca se plictiseste si gaseste sosete prin casa le fura si se plimba cu ele in gura
. De altfel fura hainele care le poate cara si le "ascunde" pe hol
. Intr-o zi a carat jumatate din sosetele mele in sufragerie
Daca se plictiseste si gaseste sosete prin casa le fura si se plimba cu ele in gura
Posted 22 February 2010 - 11:54 AM
Pai motanul tau este lesne de inteles are tendinte de vinator si se joaca cu ce este catifelat si crede ca totul este soricel . Sa zici mersi ca este inca cuminte si se joaca numai asa . Eu stiu pe unul care se crede numai Tarzan
si cind il apuca joaca sta cocotat numai pe perdele in sus . Iti dai seama ce iese la final . Toti alearga sa-l prinda si sa -l dea jos ca , altfel s-a zis cu perdelele . Si apoi toate bibelourile trebuie protejate ca le sparge si mai este si bataus , daca nu-i place de tine te zgirie din senin . Asta motan !
Posted 05 March 2010 - 12:54 AM
totusi de ce fura hainele????
nu atenteaza la perdele ca stie ce-l asteapta
.
Cat de cat e cuminte, doar ca e smecher si se ascunde in bucatarie ca sa nu-l dam afara de acolo...daca Doamne fereste trece o zi fara sa intre in bucatarie se posteaza in fata usii si plange pana intra.
E frumos sa ai un animal in casa in special dc e asa mai tampitel ca te face sa razi si sa uiti de suparari
. Ce am observat mai nou e ca oricta de mult il bat si-l cert in general, dimineata nu stie ce sa mai faca ca sa ma trezeasca sa ma joc cu el si ma intampina cu niste sunete ciudate grav.
nu atenteaza la perdele ca stie ce-l asteapta
Cat de cat e cuminte, doar ca e smecher si se ascunde in bucatarie ca sa nu-l dam afara de acolo...daca Doamne fereste trece o zi fara sa intre in bucatarie se posteaza in fata usii si plange pana intra.
E frumos sa ai un animal in casa in special dc e asa mai tampitel ca te face sa razi si sa uiti de suparari
Posted 12 August 2010 - 09:49 AM
Bella mea care e pe jumatate Teckel are mania de a se ascunde pe dedesubturi. Adica permanent noi avem cuverturile deranjate.
Dar ce ma deranjeaza si mai mult e ca aceeasi politica o adopta si noaptea, in pat si ma dezveleste de fiecare data. Iar acum cand nu ma invelesc cu nimic fiindca este foarte cald, atenteaza la tricoul meu. Vine si da cu boticul ala ud si rece pe sub tricoul meu si de cele mai multe ori chiar ma enerveaza la maxim, mai ales atunci cand ma si trezeste din somn.
P.S.Am citit ca Teckelii fiind caini de vanatoare au mania de a se ascunde, de a se furisa, cred ca de aceea toata ziua cauta sa se bage pe undeva pe dedesubt.
Dar ce ma deranjeaza si mai mult e ca aceeasi politica o adopta si noaptea, in pat si ma dezveleste de fiecare data. Iar acum cand nu ma invelesc cu nimic fiindca este foarte cald, atenteaza la tricoul meu. Vine si da cu boticul ala ud si rece pe sub tricoul meu si de cele mai multe ori chiar ma enerveaza la maxim, mai ales atunci cand ma si trezeste din somn.
P.S.Am citit ca Teckelii fiind caini de vanatoare au mania de a se ascunde, de a se furisa, cred ca de aceea toata ziua cauta sa se bage pe undeva pe dedesubt.
Posted 12 August 2010 - 03:38 PM
Am un lup si un rottweiler. Pe langa prostioarele pe care le fac prin curte, cea mai interesanta intamplare a fost cand rottweilerul in varsta de 3 luni si ceva, legat nesupravegheat cateva minute de bancuta de lemn cu picioare metalice (destul de grea), a reusit sa o traga si sa o rastoarne peste o bucata de beton de juma de metru inaltime si vreo 2m lungime (~patrata in sectiune), prinzand si aruncand astfel si masa din fata bancutei. Banca este de 3 persoane... masa de 4... Era... ca s-a stricat cu ocazia aia
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top