21 replies to this topic
Posted 02 December 2009 - 01:07 PM
Ce parere aveti de ideea de a creste si a sta cu un caine in apartament?
Posted 02 December 2009 - 03:16 PM
Daca nu-i mai mare decat un pekinez, e OK! In rest, mi se pare ca sunt niste animale chinuite!
Posted 02 December 2009 - 07:44 PM
In nebunia mea (slava Domnului, era numai temporara!) eu am facut incercarea asta. Era micut, avea doar 6 saptamani, un brac german. Eram atat de entuziasmata!......2 saptamani. Gateam pentru catel, alergam de la munca pana acasa pentru a-l hrani (eu nu aveam timp nici sa mai mananc), fugeam intr-un suflet la celalalt loc de munca. Seara, plimbare. Totul ar fi fost ok, daca afara nu erau -10 sau -20 de grade. Iar el trebuia sa fie plimbat. Eram distrusa de somn si de alergatura. La fel si bietul catel. Era, cu adevarat, un animal chinuit: singur in apartament toata ziua, caine de vanatoare! Dupa 2 saptamani, l-am trimis la tara. Acum este imens, fericit si are spatiu + cineva care are grija de el toata ziua. Nu recomand nimanui sa creasca un caine in apartament.
Posted 02 December 2009 - 08:34 PM
La fel am procedat si eu l-am dus la tara neavand timp de el ,acolo are mult spatiu ,are cine sa aiva grija de el .dar in fiecare luna o aduc asasa sa ii fac baita
Posted 03 December 2009 - 12:35 PM
Prietenul meu are un caine de vreo... 8 ani cred. Este un Akita, un caine japonez de talie mare. Ideea e ca pe langa talia mare, e un mare mare lenes
Cred ca e cel mai lenes caine pe care l-am vazut vreodata
Daca nu esti atent calci pe el prin casa. Asa ca noah, nu stiu cat de mare spatiu are el nevoie ca sa doarma
Partea complicata e ca un caine te tine oarecum legat de casa. Trebuie tot timpul sa fie cineva acasa, si daca nu e, nu putem pleca nicaieri. Ca sa nu mai zic ca are ore de intoarcere acasa cand trebuie sa-l scoata la plimbare.
Eu am avut multe incercari de a tine caini in apartament, si sincer, nici macar n-am ajuns la stadiul cand cresteau mari, eu tot timpul i-am luat pui. Dar nu am in mine puterea sa ma trezesc in fiecare dimineata la ora 6-7 sa il scot la plimbare. Asa ca i-am dus si eu la tara. Bunicu` e singur, asa ca oricum are nevoie de cate un caine acolo.
Pe Seth nu l-am tinut deloc la mine acasa, cat a fost mic l-a tinut prietenul meu la el (daca ai unul, ce mai conteaza unul in plus
). Noi iubim amandoi cainii, dar i-am zis ca nu vom avea caine decat cand vom avea si curte
Eu am avut multe incercari de a tine caini in apartament, si sincer, nici macar n-am ajuns la stadiul cand cresteau mari, eu tot timpul i-am luat pui. Dar nu am in mine puterea sa ma trezesc in fiecare dimineata la ora 6-7 sa il scot la plimbare. Asa ca i-am dus si eu la tara. Bunicu` e singur, asa ca oricum are nevoie de cate un caine acolo.
Pe Seth nu l-am tinut deloc la mine acasa, cat a fost mic l-a tinut prietenul meu la el (daca ai unul, ce mai conteaza unul in plus
Edited by Anelle, 03 December 2009 - 12:36 PM.
Posted 03 December 2009 - 03:53 PM
Ce pacat ca nu pot fi crescuti in apartament. Mi-ar fi placut sa am un caine, dar...se chinuie si el si eu si, eventual, restul locatarilor.
Posted 03 December 2009 - 07:37 PM
Eu nu as tine caine in apartament sub nicio forma.
Miroase, lasa par, plimbari nocturne.Nu, merci!
Miroase, lasa par, plimbari nocturne.Nu, merci!
Posted 03 December 2009 - 07:56 PM
Nici in cazul in care sotia ta ar vrea?
Posted 03 December 2009 - 10:02 PM
De ce sa ne oprim la caine. Rata in cada ce-are?
Posted 03 December 2009 - 11:16 PM
Posted 03 December 2009 - 11:47 PM
Nu te cred!
Posted 03 December 2009 - 11:51 PM
Cum vrei.
Nici fi-mea daca ar vrea nu as fi de acord.
Nici fi-mea daca ar vrea nu as fi de acord.
Posted 04 December 2009 - 09:07 AM
Daca as avea o fetita si m-ar ruga sa iau un animal, i-as lua un pechinez. Macar cateva luni
Posted 04 December 2009 - 09:30 AM
Posted 04 December 2009 - 09:31 AM
Ii ofer o alternativa. Un acvariu probabil.
Posted 04 December 2009 - 09:34 AM
Neeaaa, cu pestii nu se poate tavali prin iarba la primavara!
Posted 04 December 2009 - 10:49 AM
Pana acum 6 ani, am stat in apartament (17 ani) si am avut, pe rand, 2 lupi, un pechinez si un canishe...
Era singura la parinti si asta era singura mea dorinta. Si fiind mica nu stiam eu ca ii chinui daca ii tin in apartament
Acum m-am mutat la casa si am un ciobanesc german, un rottweiler, canishe-ul pe care il tin tot in casa si 2-3 pisici.
Si as mai vrea un ciobanesc mioritic......
Era singura la parinti si asta era singura mea dorinta. Si fiind mica nu stiam eu ca ii chinui daca ii tin in apartament
Acum m-am mutat la casa si am un ciobanesc german, un rottweiler, canishe-ul pe care il tin tot in casa si 2-3 pisici.
Si as mai vrea un ciobanesc mioritic......
Posted 04 December 2009 - 10:12 PM
Eu am avut in apartament un pechinez si un bichon maltez . Doi simpatici si foarte iubitori de persoane . I-am iubit si ai mai iubesc inca cu toate ca nu mai sunt la mine . Dar , ca o idee pentru cei ce vor sa aibe caini in apartament ai sfatuiesc sa renunte . Cateii sunt ca si copii . Te blocheaza total nu numai in casa dar si in afara casei . Doar nu credeti ca al puteti lasa de voi sa stea singur . Nici sa nu va ginditi . Apoi depinde de caracterul cainelui .Poate sa fie cuminte sau poata sa faca un mic Afganistan in casa ta . Depinde fiecare ce vrea .
Posted 26 January 2010 - 09:55 PM
sora-mea nu a avut ce face si a adus unu acasa de cand era cat un ecler-prajitura aceea...
il tin ai mei de vreo 3-4 ani cred.
latra noaptea de te iau durerile de inima (chiar si atunci cand mergi la wc sau te trezesti sa bei apa), lasa par foarte mult desi este scurt, este si casa si masina plina de acest par. e minunat sa cureti masina de astfel de par. chiar si la spalatorie cu aspiratoarele cele mari acest par nu poate fi aspirat.
e talie mica. daca ar fi dupa mine maine l-as duce oriunde pe lumea asta numai in apartament NU.
sincer sa fiu mi se pare o prostie sa ai caine in apartament la bloc. ii inteleg poate pe cei batrani si singuri, dar cei tineri si activi...e prostie!
eu nici nu imi aduc fetita de 6 luni in preajama lui din cauza parului si a latratului isteric.
vizite scurte, cainele inchis in camera din spate...cam atat.
il tin ai mei de vreo 3-4 ani cred.
latra noaptea de te iau durerile de inima (chiar si atunci cand mergi la wc sau te trezesti sa bei apa), lasa par foarte mult desi este scurt, este si casa si masina plina de acest par. e minunat sa cureti masina de astfel de par. chiar si la spalatorie cu aspiratoarele cele mari acest par nu poate fi aspirat.
e talie mica. daca ar fi dupa mine maine l-as duce oriunde pe lumea asta numai in apartament NU.
sincer sa fiu mi se pare o prostie sa ai caine in apartament la bloc. ii inteleg poate pe cei batrani si singuri, dar cei tineri si activi...e prostie!
eu nici nu imi aduc fetita de 6 luni in preajama lui din cauza parului si a latratului isteric.
vizite scurte, cainele inchis in camera din spate...cam atat.
Posted 26 January 2010 - 10:05 PM
In plus trebuie sa-l scoti si afara indiferent de vreme.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top