Jump to content

Care Windows credeti ca este mai bun?

32 replies to this topic

cristi

Member

• Members
  • PipPip
  • 120 posts
RAIKKONEN deocamdata nu sunt programe care sa nu mearga pe Xp dar pe viitor te asigur ca vor si aici ma gandesc la un viitor nu prea indepartat.
DRIVER = O componentă software proiectată să ofere suport pentru un nou hardware.
Mai pe scurt iti vei cumpara de exemplu o placa video mai buna pentru a putea juca un joc mai bun si nu o sa ai driver pentru XP si XP-ul instalat la tine pe PC nu va recunoaste acea placa video

RAIKKONEN

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,272 posts
Da... Te referi la ce se va intampla in viitor.. Eu credeam ca spui ca nu gasesti drivere sa mearga pe XP..Daca ai placa d'aia normal ca faci UP-grade si la sistemu' de operare.
Peste o saptamana o sa incerc sa trec pe 7..dar PC-u meu de grota nu cred ca il v-a suporta :P

luky

Member

• Members
  • PipPip
  • 64 posts
Windows 7 este cel mai bun, toti care l-au incercat au fost nu numai multumiti si chiar entuziasmati.

danielpatracescu

Registered User

• Juniors
  • 2 posts
Recomand cu sinceritate Windows 7.Merge super fain si-i ptr toti ,nu numai ptr cei cunoscatori.E drept ca am avut si eu ceva probleme cu driverele,dar am rezolvat-o,unele dintre ele mergind de la vista ;)

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,068 posts
Bine ai venit pe romaniaforum.ro danielpatracescu! ;)

Folosesti in prezent Windows 7? Cu ce driver-e ai avut probleme?

cristi

Member

• Members
  • PipPip
  • 120 posts
Windows 7 are propria baza de date pentru drivere, daca nu le gaseste in acea baza de date le cauta pe net in momentul conectari PC-ului la net, daca nici atunci nu le gaseste inseamna ca nu exista

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Ce drivere sunt necesare ptr W7 ?

Edited by gbrgeorge, 07 December 2009 - 12:29 AM.

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Păi driverele pentru placa de baza, placa video, sunet, etc. Pentru componentele calculatorului in general.

asorin

Registered User

• Juniors
  • 3 posts
Windows 7 nu cere multe resurse, aplicatiile si fisierele de tot felul se acceseaza mai comod si mai rapid decat in XP, dar deocamdata numarul aplicatiilor care ruleaza sub Windows 7 e destul de redus.
Nu-l pot compara cu Vista pe care nu l-am folosit, dar l-am vazut la un amic si mi-a lasat o impresie proasta.

demy

Member

• Members
  • PipPip
  • 228 posts
Am atat 7 32bit cat si 7 64 bit si nu am avut nicio problema. Doar un volan Logitech de vreo 10 ani nu merge pe ele.
Oricum, este cel mai bun windows pe care l-am avut pana acum.

florin

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 730 posts
Windowsurile astea sunt ca politica de pe la noi. Trebuie sa alegi intre diverse belele mai mici sau mai mari.

dragos_suma

Junior Member

• Members
  • Pip
  • 38 posts
Daca ar fi dupa mine un Windows Server 2008 :P

Garfield

Member

• Members
  • PipPip
  • 176 posts
XP x64 SP2