52 replies to this topic
Posted 26 November 2009 - 04:29 PM
Eu cred ca trebuie recuperari dese, dar sportul e ....munca fizica in proportie de 90%, nu? In fine, chiar as fi curioasa sa vad cum si-ar dori un fotbalist sa faca performanta doar dupa o miuta. (asta e deja de chat
)
Posted 05 December 2009 - 11:09 PM
Rapid - Fc Brasov 2-1. I-am batut si p'astia
Posted 13 January 2010 - 10:28 PM
Rapid misca pe piata transferurilor si in vreme de criza. Presedintele CA al Rapidului, Ion Taban, spune ca a ajuns la un acord cu atacantul lui FK Ventspils, Edgars Gauracs, care urmeaza sa semneze un contract valabil cel putin trei ani.
“Transferul lui Edgars Gauracs este rezolvat. El urmeaza sa vina la Bucuresti sa semnam contractul. Va semna pentru cel putin trei ani cu Rapid. Probabil va avea in contract si o clauza de prelungire, vom vedea”, a spus Taban.
Oficialul a mentionat ca Rapid doreste sa il achizitioneze definitiv pe atacantul leton, excluzand astfel varianta unui imprumut de la FK Ventspils pana la vara. “Nu pot sa dau toate detaliile, dar noi vrem sa il cumparam, nu sa-l luam imprumut”, a precizat Taban.
In ceea ce priveste achizitionarea mijlocasului francez Elliot Grandin, Ion Taban a mentionat ca transferul acestuia nu a cazut definitiv. “Noi am transmis propunerea noastra, acum asteptam sa vedem ce raspuns vom primi. Transferul nu a cazut definitiv”, a explicat Taban.
In varsta de 21 de ani, Edgars Gauracs a evoluat pana acum la formatiile FK Dizvanagi Rezekne, Ascoli Calcio, AC Rodengo Siano si FK Ventspils. El este component al echipei nationale Under 21 a Letoniei avand pana acum zece goluri marcate in 12 partide disputate.
“Transferul lui Edgars Gauracs este rezolvat. El urmeaza sa vina la Bucuresti sa semnam contractul. Va semna pentru cel putin trei ani cu Rapid. Probabil va avea in contract si o clauza de prelungire, vom vedea”, a spus Taban.
Oficialul a mentionat ca Rapid doreste sa il achizitioneze definitiv pe atacantul leton, excluzand astfel varianta unui imprumut de la FK Ventspils pana la vara. “Nu pot sa dau toate detaliile, dar noi vrem sa il cumparam, nu sa-l luam imprumut”, a precizat Taban.
In ceea ce priveste achizitionarea mijlocasului francez Elliot Grandin, Ion Taban a mentionat ca transferul acestuia nu a cazut definitiv. “Noi am transmis propunerea noastra, acum asteptam sa vedem ce raspuns vom primi. Transferul nu a cazut definitiv”, a explicat Taban.
In varsta de 21 de ani, Edgars Gauracs a evoluat pana acum la formatiile FK Dizvanagi Rezekne, Ascoli Calcio, AC Rodengo Siano si FK Ventspils. El este component al echipei nationale Under 21 a Letoniei avand pana acum zece goluri marcate in 12 partide disputate.
Posted 30 January 2010 - 08:03 AM
Noul idol al tribunelor rapidiste, Alexandru Ioniţă, e din ce în ce mai aproape de o despărţire de echipa la care s-a format. O formaţie puternică din Vestul Europei a făcut o ofertă de nerefuzat, însă deocamdată Copos nu se lasă înduplecat: "E netransferabil!".
Ioniţă e la un pas de un transfer în străinătate, unde ar putea cîştiga peste 1 milion de euro în 4 ani. Pe masa lui Copos se află la ora asta o propunere de transfer definitiv în valoare la 2 milioane de euro. Suma ar putea creşte, dacă vârful de 20 de ani va convinge.
"Echipa interesată de Alex e în primele 5 formaţii dintr-un campionat puternic, Italia, Germania sau Spania. Nu are rost să dezvăluim numele acum", a spus un oficial giuleştean. Dacă va decide să-l lase să plece, Copos va face o superafacere în plină criză financiară. Pînă acum, patronul din Grant a investit în vîrful de 20 de ani doar 10.000 de euro!
Ioniţă e la un pas de un transfer în străinătate, unde ar putea cîştiga peste 1 milion de euro în 4 ani. Pe masa lui Copos se află la ora asta o propunere de transfer definitiv în valoare la 2 milioane de euro. Suma ar putea creşte, dacă vârful de 20 de ani va convinge.
"Echipa interesată de Alex e în primele 5 formaţii dintr-un campionat puternic, Italia, Germania sau Spania. Nu are rost să dezvăluim numele acum", a spus un oficial giuleştean. Dacă va decide să-l lase să plece, Copos va face o superafacere în plină criză financiară. Pînă acum, patronul din Grant a investit în vîrful de 20 de ani doar 10.000 de euro!
Posted 02 February 2010 - 08:32 PM
Ionita a fost vandut pe 2.5 mil la FC KOLN. Superafacere facuta de Copos care ii dadea fotbalistului aproximativ 300 euro pe saptamana.
Posted 20 February 2010 - 10:53 PM
Politehnica Iaşi - Rapid 2-1
Posted 21 February 2010 - 12:13 AM
Atat s-au laudat si astia si....
Posted 21 February 2010 - 12:18 AM
Iar au pierdut
Posted 05 March 2010 - 10:36 PM
Tocmai s-a terminat meciul Rapid - Poli Timisoara 1 - 0.
Suntem peste toti
Suntem peste toti
Posted 19 March 2010 - 04:54 PM
Rapidul a luat bataie ieri de la Astra acasa cu 1 - 0
Posted 10 June 2010 - 09:38 PM
Astazi au semnat cu RAPID Dinu Gheorghe si Marius Sumudica contracte pe lungimea a 4 ani.
Posted 07 August 2010 - 12:46 AM
Rapidul a inceput promitator campionatul. A batut Vasluiul, egal Urziceni si egal cu Otelul acasa desi...puteau castiga. "Beleaua" MARE este ca afost tata la meci desi are 70 de ani. Pacat ca nu a vazut un gol macar. Dar mai sunt meciuri...
Posted 21 August 2010 - 12:11 AM
Desi sunt foarte suparat pe ei, m-am interesat astazi sa vad ce au facut cu GLORIA. Ma bucur ascuns ca au batut cu 2 - 0 si raman suparat pe infrangerea din GROAPA. Antipatia ptr DINAMO e in floare.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top