Dan Petrescu a reuşit primul transfer! Dintre cei cinci români pe care îi avea pe listă, "Bursucul" l-a transferat pe Zicu. Acesta a ajuns la Kuban Krasnodar, în liga a doua rusă. Zicu a fost primul de pe lista românilor doriţi de Dan Petrescu. Goian, Galamaz, Bilaşco, Maftei, Gigel Bucur, Adrian Cristea sunt printre cei pe care fostul antrenor al Unirii i-ar vrea în Rusia!
Dinamo a primit 500.000 euro ptr acest transfer.
96 replies to this topic
Posted 04 January 2010 - 07:56 PM
Posted 13 January 2010 - 10:25 PM
Florian Walter, fost acţionar la Dinamo, a vorbit despre zvonurile care îl dădeau până de curând drept principala ţintă a dinamoviştilor ptr antrenor pe Ioan Andone. Cu toate că el recunoaşte că problemele clubului din şoseaua Ştefan cel Mare sunt însemnate, nu crede în varianta aducerii "Fălcosului".
"Problema clubului Dinamo nu are legătură cu jucătorii. Jucători găseşti pe la toate colţurile. Orice fost angajat de la club ştie ce înseamnă Dinamo şi trebuie să-l scoată din pasa mai puţin bună. Totuşi, nu cred că Badea şi Borcea se gândesc să-l aducă pe Andone acum", a spus Walter
"Problema clubului Dinamo nu are legătură cu jucătorii. Jucători găseşti pe la toate colţurile. Orice fost angajat de la club ştie ce înseamnă Dinamo şi trebuie să-l scoată din pasa mai puţin bună. Totuşi, nu cred că Badea şi Borcea se gândesc să-l aducă pe Andone acum", a spus Walter
Posted 18 January 2010 - 10:09 AM
Jucatorii dinamovisti sunt suparati ca nu au fost invitati la aniversarea lui Cristi Borcea.
Posted 04 February 2010 - 01:06 AM
Dinamo a pierdut ieri, scor 0-1, meciul amical de fotbal disputat impotriva croatilor de la Slaven Koprivnica, aceasta fiind prima infrangere suferita de
"cainii rosii" in stagiul de pregatire din Antalya. Golul confruntarii a fost marcat de Posaveci, in minutul 49. Talnar a trimis pe teren urmatorii titulari:
Curca - Scarlatache, D. Grigore, Moti, Pulhac - Zicu, D. Kone, N"Doye, Alexe - M. Niculae, Andrei Cristea.
"cainii rosii" in stagiul de pregatire din Antalya. Golul confruntarii a fost marcat de Posaveci, in minutul 49. Talnar a trimis pe teren urmatorii titulari:
Curca - Scarlatache, D. Grigore, Moti, Pulhac - Zicu, D. Kone, N"Doye, Alexe - M. Niculae, Andrei Cristea.
Posted 07 March 2010 - 01:18 AM
Dinamo a facut 1 - 1 cu Ceahlaul. Pam Pam.
Posted 13 March 2010 - 10:59 PM
In etapa asta, CFR CLUJ - DINAMO scor 2 - 2 dupa ce de fiecare data a condus Dinamo. O veste minunata ptr mine.
Greseli monumentale ale lui Culio si Dolha care au decis acest egal.
Greseli monumentale ale lui Culio si Dolha care au decis acest egal.
Posted 19 March 2010 - 04:54 PM
Dinamo - Steaua 2 -0. Era de asteptat. Steaua nu are echipa anul asta. nici Dinamo nu e cinestiece, dar i-a batut. Stoichita a ajuns marioneta lui Becali si a facut greseala de a-l folosi pe Ovidiu Petre fundas central.
Posted 16 April 2010 - 08:04 PM
Rascoala la Dinamo. 9 fotbalisti au plecat din cantonament. Printre ei Niculae, Niculescu, N'doye, Alexe.
Posted 18 April 2010 - 11:34 AM
Da' de ce s-au rasculat?
Posted 18 April 2010 - 11:53 AM
Dupa partida cu CFR Cluj, N'Doye s-a gandit sa "ude" esecul cu o noua iesire in club.
Nu a plecat singur, ci insotit de ivorienii Djakaridja Kone si Zie Diabate. Cei trei nu au anuntat pe nimeni din staff ca pleaca.
S-au oprit mai intai acasa la jucatorul CFR-ului, Yssouf Kone, cu care sunt prieteni, apoi au mers intr-un club din Cluj.
S-au intors la hotelul in care era cazata echipa spre dimineata.
Talnar si Prunea aflasera intre timp de escapada celor trei si aveau pedeapsa pregatita: expulzarea la echipa secunda si amenzi.
Afland ca N'Doye a calcat iarasi pe bec, Florin Bratu a "luat foc"!
Raca dintre cei doi este mai veche, de la un antrenament, cand aproape ca s-au batut. Furios, Bratu le-a reproşat lui Talnar si lui Prunea ca sunt fricosi si ca nu au curaj sa se ia de Ousmane.
Bratu era atat de nervos incat s-a indreptat amenintator spre Prunea, insa nu a apucat sa-l loveasca, fiind potolit de cei din jur.
Consecinţa?
Si Florin Bratu a fost trimis la Dinamo II.
In semn de sustinere pentru Bratu cativa jucatori au parasit cantonamentul echipei.
Cam asta e, in mare, "telenovela" de la Dinamo.
Nu a plecat singur, ci insotit de ivorienii Djakaridja Kone si Zie Diabate. Cei trei nu au anuntat pe nimeni din staff ca pleaca.
S-au oprit mai intai acasa la jucatorul CFR-ului, Yssouf Kone, cu care sunt prieteni, apoi au mers intr-un club din Cluj.
S-au intors la hotelul in care era cazata echipa spre dimineata.
Talnar si Prunea aflasera intre timp de escapada celor trei si aveau pedeapsa pregatita: expulzarea la echipa secunda si amenzi.
Afland ca N'Doye a calcat iarasi pe bec, Florin Bratu a "luat foc"!
Raca dintre cei doi este mai veche, de la un antrenament, cand aproape ca s-au batut. Furios, Bratu le-a reproşat lui Talnar si lui Prunea ca sunt fricosi si ca nu au curaj sa se ia de Ousmane.
Bratu era atat de nervos incat s-a indreptat amenintator spre Prunea, insa nu a apucat sa-l loveasca, fiind potolit de cei din jur.
Consecinţa?
Si Florin Bratu a fost trimis la Dinamo II.
In semn de sustinere pentru Bratu cativa jucatori au parasit cantonamentul echipei.
Cam asta e, in mare, "telenovela" de la Dinamo.
Posted 18 April 2010 - 11:54 AM
Si, daca-s atat de ocupati cu "filmarile", fotbal cand mai au timp sa joace?
Posted 19 April 2010 - 12:27 PM
In sport este o lege nescrisa. Daca mergi sa te distrezi, nu iti mai arde de fotbal si esti obosit. Dar parca s-a exagerat pe tema asta. Cum ar fi ca eu dupa ce am o zi proasta la serviciu sa fiu amendat de firma ca am iesit seara sa ma distrez...
Posted 06 August 2010 - 07:32 AM
Aseara Dinamo n-a reusit sa se califice, fiind invinsa cu 3 -0 de Haiduk Split, dupa ce in tur fusese 3-1 pentru dinamovisti.
Asa cum deja ne-a obisnuit, Dinamo nu reuseste mai nimic fara arbitri, cum o face in campionatul intern.
Imi pare rau de suporterii care tin cu aceasta echipa.
Asa cum deja ne-a obisnuit, Dinamo nu reuseste mai nimic fara arbitri, cum o face in campionatul intern.
Imi pare rau de suporterii care tin cu aceasta echipa.
Posted 06 August 2010 - 11:50 AM
In a doua repriza dadusera drumul la motoare dar era prea tarziu. Ando a zis ca ii vine sa se lase de antrenorat
Posted 06 August 2010 - 12:13 PM
Unele "voci" sustin ca toata treaba a plecat de la conducere. Cica n-ar mai avea bani si de deplasari in strainatate si s-o lase "moale" cu calificarea.
Habar n-am daca e sau nu adevarat. Sa pice-n B !
Habar n-am daca e sau nu adevarat. Sa pice-n B !
Posted 07 August 2010 - 12:42 AM
Sunt de acord cu propunerea ta Razvane.
Posted 12 February 2011 - 05:15 PM
Echipa mea preferata.
E trist cand sunt contestate valori precum Marius Nicolae. La Dinamo, si Florentin Pentre era injurat... Multi dintre suporteri sunt niste huligani.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top