Jump to content

Care este ultima carte citita?

• You cannot reply to this topic
26 replies to this topic

Aether

Member

• Members
  • PipPip
  • 154 posts
Retrospectiva asupra Armaghedonului" - Kurt Vonnegut-o citesc acum, o carte foarte interesanta si mi-a placut urmatorul dialog:

" L-am intrebat pe Mark mai demult ce sens are viata, fiindca n-am nici cea mai mica idee. A zis:
-Tată, suntem aici ca sa ne ajutam unii pe altii sa trecem prin chestia asta, orice-ar fi ea. Orice-ar fi ea.
-Orice-ar fi ea. Nu-i rau. As putea s-o tin minte pe-asta. "

egoime

Registered User

• Juniors
  • 5 posts
"The tipping point" de Malcolm Gladwell.Este o descriere exceptionala a cum pot lucrurile mici sa provoace schimbari de proportii. V-o recomand!!!

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Seria "Jurnalele vampirilor" (sincer, atat de tare m-au marcat cele trei volume, incat nici autorul nu-l mai tin minte). Va recomand aceasta serie (cele trei volume pot fi citite in...5-6 ore)....daca vreti ca mintea sa va stea in loc B) . Slabe narativ, dialogal, descriptiv. Mintea voastra nu va face decat efortul de a vizualiza forma cuvintelor. In rest, blocaj mental...excelent intr-o perioada in care sunteti foarte agitati si ocupati cu avansarea in cariera/ examene etc :)

Aether

Member

• Members
  • PipPip
  • 154 posts
Am cumparat "Trilogia Millennium ".
Am inceput a citi prima carte "Barbati care urasc femeile". Captivanta ! Suspans si mister !

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Trilogia e buna, daca-ti place genul, iar ultimul volum chiar te tine in tensiune. In comparatie cu ecranizarile, cartile sunt exceptionale. Sa-ti spun cum se termina actiunea? :P

Tot trecand prin epoca "vampirici si alte alea", am dat de o carte care, pare-se, o sa ma cam trezeasca nitel. Spun "pare-se" pentru ca abia am citit cateva capitole intr-una dintre pauzele de azi. Am gasit-o la un pret pe care, deocamdata, il consider excelent (sa vad dupa ce termin cartea daca pretului o sa-i mentin calificativul): 10 RON (mi s-a spus de la chioscul de ziare ca fusese vanduta promotional cu nu-stiu-ce revista/ cotidian si, de aceea, pretul mic). Cartea se numeste "Confreria Sfantului Giulgiu", scrisa de o jurnalista spaniola, Julia Navarro. (Daca a citit-o cineva, sa nu mi-o povesteasca! :mellow: )

dudu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 661 posts

View PostAether, on Apr 3 2011, 23:00, said:

Am cumparat "Trilogia Millennium ".
Am inceput a citi prima carte "Barbati care urasc femeile". Captivanta ! Suspans si mister !

Am luat-o ca pe carte de avion insa pentru prima oara ever mi-am dorit ca zborurile sa dureze mai mult :P.
Buna, mai am ceva din vol 2 si trec la Fata care s-a jucat cu focul :mellow:

Robotelu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,588 posts
In "exilul" autoimpus de saptamana trecuta mi-am facut de lucru cu 2 carti:

1. "Cavalerii tezaurului" - Paul Feval : interesanta, cam plictisitoare pe la jumatate cu descrierile alea luuungi( :doh: ), dar pe final n-am putut-o lasa jos din mana.

2. "Cezar" - Alexandre Dumas : a avut si asta unele pasaje plicticoase, iar daca e sa fi invatat ceva din ea e ca spaga la alegeri dateaza de mai bine de 2000 de ani la noi, iar tradarea, opulenta, minciuna, dar si curajul si onoarea sunt la fel de vechi.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users