Stoichita va "rupe" saptamana urmatoare contractul cu Steaua, urmand, cel mai probabil, sa mearga in Cipru unde va primi un salariu dublu (400.000 euro) si o suma de transfer de 20.000.000 euro la campioana acestei tari calificata in Champions League.
127 replies to this topic
Posted 27 May 2010 - 06:35 AM
Posted 11 September 2010 - 09:42 PM
Ce facusi nea Gigiiii?
Ce-i drept, Unirea a fost peste Steaua azi...
L.E. I-auzi ce zice El Ciobandante: "Sunt un idiot că am băgat bani īn echipă. Că am băgat atātea milioane īn jucători. Mai bine aş fi luat de la Steaua 2. Nu pot să zic nimic despre echipă, Brandan a jucat foarte bine, dar eu sunt un idiot. E o umilinţă mai mare decāt cea de la meciul cu Buzăul, noi am luat şapte jucători de la echipa asta şi am dat sapte copii. Dacă era 0-0, nu eram supărat. Dar, să te şi bată, deja e prea mult pentru mine. Am vrut să fac o echipă mare, ce să fac. Am dat nişte bani pe nişte jucători şi degeaba. Dacă nu luăm campionatul, nu mai investesc nici un ban. Īnseamnă că nu am nici o treabă cu acest fenomen şi trebuie să renunţ. Sper să fie un accident cel de azi. Sunt un idiot, ce să fac?"
L.E. I-auzi ce zice El Ciobandante: "Sunt un idiot că am băgat bani īn echipă. Că am băgat atātea milioane īn jucători. Mai bine aş fi luat de la Steaua 2. Nu pot să zic nimic despre echipă, Brandan a jucat foarte bine, dar eu sunt un idiot. E o umilinţă mai mare decāt cea de la meciul cu Buzăul, noi am luat şapte jucători de la echipa asta şi am dat sapte copii. Dacă era 0-0, nu eram supărat. Dar, să te şi bată, deja e prea mult pentru mine. Am vrut să fac o echipă mare, ce să fac. Am dat nişte bani pe nişte jucători şi degeaba. Dacă nu luăm campionatul, nu mai investesc nici un ban. Īnseamnă că nu am nici o treabă cu acest fenomen şi trebuie să renunţ. Sper să fie un accident cel de azi. Sunt un idiot, ce să fac?"
Edited by Robotelu, 11 September 2010 - 09:51 PM.
Posted 16 September 2010 - 11:01 AM
Posted 16 September 2010 - 06:05 PM
Scrie pe undeva ca un fost fotbalist englez spune ca toti ar trebui sa mizeze pe Steaua...
Posted 16 September 2010 - 09:10 PM
Gol in seunda 28
Posted 17 September 2010 - 10:29 AM
Si un sec 4-1 la final.
Mie mi-a placut cum au jucat, cel putin prima repriza au fost... tiki-taka.
Apoi a venit penalty-ul ala dat mult prea usor si de acolo s-a dus tot. Pacat, prima repriza si ceva in a doua chiar m-au impresionat.
Posted 17 September 2010 - 12:07 PM
BIne ca n-au jucat Gerrard si Torres ca o luam mai rau
Posted 01 October 2010 - 03:15 PM
Steaua e... numaaaaaaai una!
Doar ei puteau sa faca 3-3 cand conduceau cu 3-0.
Poate daca pe Kapetanos nu-l manca in partea opusa capului sa-i dea aluia cu cotul in gura, poate daca arbitrul ala stia sa numere sau sa citeasca la ceas, poate alta era situatia.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top