89 replies to this topic
Posted 24 November 2009 - 11:52 AM
Sunt sigur ca intr-o cafenea adevarata ca a noastra, trebuie sa discutam si ce idei gurmande avem in viata de zi cu zi. Putem spune si ce am mancat odata si ne-a ramas in minte, ce am dori sa devoram in clipele astea, ce mancam dimineata, la prans si seara (inainte sau dupa ora 18:00
)
Posted 24 November 2009 - 12:08 PM
Mananc cu placere mancare chinezeasca, in special "X" pe plita incinsa, unde "X" poate fi pui, rata, vita, porc etc
Posted 24 November 2009 - 12:35 PM
Niciodata nu am mancat de la chinezi si momentan nu ma apropii. De cand sunt cu prietena asta a mea, am descoperit ca pastele cu sos picant si cu carnita tocata sunt minunate. (doar a stat in italia)
Posted 24 November 2009 - 09:19 PM
Mananc, de obicei, destul de mult si prefer orice mancare ce arata bine. Sa fie frumoasa
. Imi plac la nebunie cartofii prajiti/ taranesti + cascaval pane/ ciuperci pane/ carnati (mancarea mea seara este aceasta). Nu aruncati cu pietre! Stau bine cu colesterolul
. De asemenea, sunt innebunita dupa prajituri (baclavalele pe primul loc ) si salatele cu multa maioneza sau carnea de rata
Posted 25 November 2009 - 06:44 PM
avand in vedere Nick, ce ai scris de cascaval pane, voi face si eu in seara asta (sau incerc sa fac). Am mancat numai la restaurant si desi am 100kg (desi nu se vad
) o sa uit de calorii.
Posted 26 November 2009 - 12:30 AM
Trebuie sa admit ca, din pacate, nu prea mananc legume, in afara de mancarea gatita.
Sunt "carnivor". Imi place foarte mult puiul, la teflon + amestec de legume!
Sunt "carnivor". Imi place foarte mult puiul, la teflon + amestec de legume!
Posted 26 November 2009 - 07:07 AM
e vorba aia Stefane : "leguma mea preferata e carnea, nu ?"...din pacate aseara nu mi-a iesit cascavalul pane si am papat tot paste cu carnita tocata si sosuri foooarte iuti.
Posted 26 November 2009 - 09:07 AM
gbrgeorge, on Nov 24 2009, 12:39, said:
Niciodata nu am mancat de la chinezi si momentan nu ma apropii...
...in special "X" pe plita incinsa, unde "X" poate fi pui, rata, vita, porc etc
Eu din cauza amicului Kostas am descoperit mancarea Turceasca, foarte buna.
Posted 26 November 2009 - 10:07 AM
Eu sunt gurmanda. Deci imi plac FOARTE multe feluri de mancare 
Eu iubesc mancarea chinezeasca. Si japoneza. Si mexicana. Si thailandeza.
Este un restaurant aici care pe langa meniul obisnuit, mai are un meniu de o pagina care se schimba in fiecare sezon. Pe acel meniu sunt tot felul de specialitati exotice. Erau la un moment dat niste paste thailandeze cu pui si sos curry... erau delicioase. N-am mai fost de vreun an acolo, probabil si-au schimbat meniul intre timp, sunt chiar curioasa ce or avea acum.
Am mancat de doua ori sushi, imi place foarte mult, din pacate sunt cam singura din anturajul meu si nu prea am cu cine sa merg.
Si bineinteles, cum probabil observati in avatarul meu, iubesc NACHOS
S-a deschis un restaurant mexican, trebuie neaparat sa merg, doar ca am auzit ca e cam scump, asa ca astept o ocazie sau ceva.
Eu iubesc mancarea chinezeasca. Si japoneza. Si mexicana. Si thailandeza.
Este un restaurant aici care pe langa meniul obisnuit, mai are un meniu de o pagina care se schimba in fiecare sezon. Pe acel meniu sunt tot felul de specialitati exotice. Erau la un moment dat niste paste thailandeze cu pui si sos curry... erau delicioase. N-am mai fost de vreun an acolo, probabil si-au schimbat meniul intre timp, sunt chiar curioasa ce or avea acum.
Am mancat de doua ori sushi, imi place foarte mult, din pacate sunt cam singura din anturajul meu si nu prea am cu cine sa merg.
Si bineinteles, cum probabil observati in avatarul meu, iubesc NACHOS
Posted 26 November 2009 - 10:25 AM
Eu ma dau in vant dupa sarmalele facute de mama. Cred ca e cea mai buna mancare de pe Pamant. Voua ce va place gatit in casa ?
Posted 26 November 2009 - 11:24 AM
Posted 26 November 2009 - 11:55 AM
Cum sunt preturile Cristi, fata de MC sau KFC sau un restaurant normal ?
Posted 26 November 2009 - 01:13 PM
friptura de porc....este la cuptor
Posted 26 November 2009 - 01:47 PM
Pai Katty, la calorii nu te uiti deloc ?
Posted 26 November 2009 - 02:02 PM
Nuuu ,eu vreau sa mai pun pe mine
Posted 26 November 2009 - 02:12 PM
Daca reusesti, sa ii dai cateva sfaturi si lui Raikkonen ca si el era curios sa se ingrase
Posted 26 November 2009 - 02:16 PM
Si tu ..... nu?
Posted 26 November 2009 - 02:28 PM
Pai sunt sigur ca alimentatia dezordonata si neregulata m-a adus sa fac putin burtica, dar nu ma pot abtine de la mici, gratar de porc, berbecut si un pahar de vin
Posted 26 November 2009 - 02:43 PM
La sala ...am luat 4 kg intr-o luna .mananc de 4 ,5 ori pe zi .suc de fructe natural si multa ciocolata.
sper sa ajute si pe altii
sper sa ajute si pe altii
Posted 26 November 2009 - 04:36 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top