Jump to content

Emisiuni preferate sau mai putin preferate

30 replies to this topic

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Sunt sigur ca o parte din timpul petrecut in fata televizorului va este rapit de emisiuni care mai de care mai interesante,mai amuzante, mai controversate. Va invit in acest topic sa dezbatem si sa expunem pareri referitoare la emisiunile TV ale momentului.

Mie mi-a atras atentia o emisiune despre care, dupa aparitia lor, am aflat ca este in proportie de 100% trucata. Tradati in dragoste. Coincidenta a facut ca in una din emisiuni sa imi vad un amic cu care am fost coleg la munca in fata fazei implinite de a fi prins cu o alta femeie (cu care ironia sortii a ramas impreuna dupa acea emisiune), de catre o alta femeie care nu era prietena lui cu siguranta. Dupa un moment de uimire si un apel telefonic am aflat ca a primit suma de 100 euro si "a facut pe prostu'"

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Majoritatea emisiunilor de genul asta sunt trucate. Am vazut o data emisiunea aia ... Test de fidelitate parca (o juma de ora e care n-o s-o mai castig inapoi). In afara de faptul ca e jucata extrem de prost (oamenii isi asteptau frumos randul sa vorbeasca si abia apoi injurau), la sfarsit, pentru cateva secunde (noroc ca citesc repede) scria ceva, nu mai tin minte formularea exacta, dar in principiu ceva de genu` : personajele si actiunea nu sunt reale, bla bla bla.

demy

Member

• Members
  • PipPip
  • 228 posts
Eu nu inteleg... De ce se fac astfel de emisiuni penibile ? Ba mai mult... mai sunt si trucate... :D

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Pentru audiente? Nu ati vazut ce audiente au astfel de emisiuni gen "Din dragoste"? :D
Asta place la devoratorii de TV, emisiuni de cearta, barfa etc.

demy

Member

• Members
  • PipPip
  • 228 posts
Genul asta de emisiuni se vor a fi telenovele fara buget ? :)) :D
Cititi oameni buni o carte si nu va mai uitati la asa ceva... Asta e prostitutie intelectuala :P

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,068 posts
Asta nu e nimic, nu ati vazut Un Show Pacatos cu Dan Capatos. :D

Stefan

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 783 posts
Nu stiu daca exista vreo emisiune care merita urmarita. Vorbesc de ai nostri...
Singurele 'emisiuni' pe care le urmaresc sunt: "Tehnici esentiale de supravietuire", "How it's made", "MythBusters", "Sinteza zilei", "Q&A" si "Top Gear".

demy

Member

• Members
  • PipPip
  • 228 posts
Tehnici esentiale de supravietuire este si preferata mea.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Marius, dupa ce se termina Mircea Badea, dau postul pe Kapatos. Ma distreaza la fel de mult ca OTV-ul. Mi-e mie rusine de rusinea lor cateodata. Dar stiti cum e ca televizorul si panarama asta face uitate alte necazuri

cristi98

Member

• Members
  • PipPip
  • 174 posts
Preferatele mele: Fifth Gear, Top Gear. Tot ce tine de auto.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Emisiunea care o urati sau va displace cel mai mult, care e ? Sunt taaare curios.

dudu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 661 posts
NORA PENTRU MAMA!!!
Nu exista ceva mai hidos....

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
ba da...emisiunea aia facuta de Lazarus de pe KANAL D

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Eu doar am auzit, in treacat, despre aceste emisiuni despre care vorbiti voi, insa niciodata nu am urmarit vreuna. Desi, gandindu-ma mai bine, am urmarit vreo 10-15 minute din...Test de fidelitate sau Tradati in dragoste (nu-s foarte sigura) si se vorbea despre o ispita superba. Eram curioasa....degeaba: era urata, foarte urata si nu mi-a venit sa cred ca tipul era in stare macar sa o atinga pe "ispita".
Daca deschid televizorul, o fac doar pentru transmisiuni sportive sau vreun film pe care imi face placere sa-l vad/ sa-l revad.

cristi98

Member

• Members
  • PipPip
  • 174 posts
Ca bine zici... Nu-mi place, schimb programul; nu gasesc nimic interesant, inchid televizoru' (si intru pe romaniaforum :lol: )

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
o penibilitate de emisiune, care incurajeaza....nu stiu ce incurajeaza...este Cireasa de pe tort. am observat ca PRIMA TV se scalda adesea in emisiuni penibile, care doar ciupesc atentia diferitelor caractere de persoane si imbina aceste emisniuni penibile cu cele de succes zic eu ca si Cronica carcotasilor, poate si mondeni, trasnitii

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,068 posts
"trasnitii" mi se par la fel de penibili precum "tradatii".

R_a_z_v_a_n

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,164 posts
Trasmitii, la bloc etc. Toate sitcomurile astea au devenit penibile.

Stefan

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 783 posts
De la 20.00, pe Discovery, "Tehnici esentiale de supravietuire" - episodul filmat in Romania, in caz ca nu l-ati vazut...

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Daca stie cineva pe ce post si la ce ora este emisiunea "Omul care aduce cartea" are un premiu de la mine :D (no cheating)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users