Sunt sigur ca o parte din timpul petrecut in fata televizorului va este rapit de emisiuni care mai de care mai interesante,mai amuzante, mai controversate. Va invit in acest topic sa dezbatem si sa expunem pareri referitoare la emisiunile TV ale momentului.
Mie mi-a atras atentia o emisiune despre care, dupa aparitia lor, am aflat ca este in proportie de 100% trucata. Tradati in dragoste. Coincidenta a facut ca in una din emisiuni sa imi vad un amic cu care am fost coleg la munca in fata fazei implinite de a fi prins cu o alta femeie (cu care ironia sortii a ramas impreuna dupa acea emisiune), de catre o alta femeie care nu era prietena lui cu siguranta. Dupa un moment de uimire si un apel telefonic am aflat ca a primit suma de 100 euro si "a facut pe prostu'"
30 replies to this topic
Posted 23 November 2009 - 11:58 AM
Posted 23 November 2009 - 12:44 PM
Majoritatea emisiunilor de genul asta sunt trucate. Am vazut o data emisiunea aia ... Test de fidelitate parca (o juma de ora e care n-o s-o mai castig inapoi). In afara de faptul ca e jucata extrem de prost (oamenii isi asteptau frumos randul sa vorbeasca si abia apoi injurau), la sfarsit, pentru cateva secunde (noroc ca citesc repede) scria ceva, nu mai tin minte formularea exacta, dar in principiu ceva de genu` : personajele si actiunea nu sunt reale, bla bla bla.
Posted 23 November 2009 - 01:17 PM
Eu nu inteleg... De ce se fac astfel de emisiuni penibile ? Ba mai mult... mai sunt si trucate...
Posted 23 November 2009 - 01:23 PM
Pentru audiente? Nu ati vazut ce audiente au astfel de emisiuni gen "Din dragoste"?
Asta place la devoratorii de TV, emisiuni de cearta, barfa etc.
Asta place la devoratorii de TV, emisiuni de cearta, barfa etc.
Posted 23 November 2009 - 01:30 PM
Genul asta de emisiuni se vor a fi telenovele fara buget ?
Cititi oameni buni o carte si nu va mai uitati la asa ceva... Asta e prostitutie intelectuala
Cititi oameni buni o carte si nu va mai uitati la asa ceva... Asta e prostitutie intelectuala
Posted 23 November 2009 - 01:41 PM
Asta nu e nimic, nu ati vazut Un Show Pacatos cu Dan Capatos.
Posted 23 November 2009 - 01:55 PM
Nu stiu daca exista vreo emisiune care merita urmarita. Vorbesc de ai nostri...
Singurele 'emisiuni' pe care le urmaresc sunt: "Tehnici esentiale de supravietuire", "How it's made", "MythBusters", "Sinteza zilei", "Q&A" si "Top Gear".
Singurele 'emisiuni' pe care le urmaresc sunt: "Tehnici esentiale de supravietuire", "How it's made", "MythBusters", "Sinteza zilei", "Q&A" si "Top Gear".
Posted 23 November 2009 - 01:57 PM
Tehnici esentiale de supravietuire este si preferata mea.
Posted 23 November 2009 - 01:58 PM
Marius, dupa ce se termina Mircea Badea, dau postul pe Kapatos. Ma distreaza la fel de mult ca OTV-ul. Mi-e mie rusine de rusinea lor cateodata. Dar stiti cum e ca televizorul si panarama asta face uitate alte necazuri
Posted 23 November 2009 - 02:22 PM
Preferatele mele: Fifth Gear, Top Gear. Tot ce tine de auto.
Posted 23 November 2009 - 05:55 PM
Emisiunea care o urati sau va displace cel mai mult, care e ? Sunt taaare curios.
Posted 23 November 2009 - 06:21 PM
NORA PENTRU MAMA!!!
Nu exista ceva mai hidos....
Nu exista ceva mai hidos....
Posted 23 November 2009 - 06:23 PM
ba da...emisiunea aia facuta de Lazarus de pe KANAL D
Posted 23 November 2009 - 07:34 PM
Eu doar am auzit, in treacat, despre aceste emisiuni despre care vorbiti voi, insa niciodata nu am urmarit vreuna. Desi, gandindu-ma mai bine, am urmarit vreo 10-15 minute din...Test de fidelitate sau Tradati in dragoste (nu-s foarte sigura) si se vorbea despre o ispita superba. Eram curioasa....degeaba: era urata, foarte urata si nu mi-a venit sa cred ca tipul era in stare macar sa o atinga pe "ispita".
Daca deschid televizorul, o fac doar pentru transmisiuni sportive sau vreun film pe care imi face placere sa-l vad/ sa-l revad.
Daca deschid televizorul, o fac doar pentru transmisiuni sportive sau vreun film pe care imi face placere sa-l vad/ sa-l revad.
Posted 23 November 2009 - 07:47 PM
Ca bine zici... Nu-mi place, schimb programul; nu gasesc nimic interesant, inchid televizoru' (si intru pe romaniaforum
)
Posted 24 November 2009 - 05:54 PM
o penibilitate de emisiune, care incurajeaza....nu stiu ce incurajeaza...este Cireasa de pe tort. am observat ca PRIMA TV se scalda adesea in emisiuni penibile, care doar ciupesc atentia diferitelor caractere de persoane si imbina aceste emisniuni penibile cu cele de succes zic eu ca si Cronica carcotasilor, poate si mondeni, trasnitii
Posted 24 November 2009 - 06:28 PM
"trasnitii" mi se par la fel de penibili precum "tradatii".
Posted 24 November 2009 - 06:36 PM
Trasmitii, la bloc etc. Toate sitcomurile astea au devenit penibile.
Posted 24 November 2009 - 06:53 PM
De la 20.00, pe Discovery, "Tehnici esentiale de supravietuire" - episodul filmat in Romania, in caz ca nu l-ati vazut...
Posted 03 January 2010 - 04:08 PM
Daca stie cineva pe ce post si la ce ora este emisiunea "Omul care aduce cartea" are un premiu de la mine
(no cheating)
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top