45 replies to this topic
Posted 17 April 2010 - 06:18 PM
Posted 18 April 2010 - 05:26 PM
Daca va plac sitcomurile, unul mai nou si foarte amuzant e Cougar Town. Ah, si se pare ca am uitat sa mentionez How I met your mother.
Posted 26 July 2010 - 09:57 PM
Urmaresc HEROES si FLASHFORWARD,plus CSI New York si MINTI CRIMINALE......by the way,stie cineva de cand incepe iar FLASHFORWARD?
Posted 27 July 2010 - 10:41 AM
Vad ca a inceput pe PRO TV "Two and a half man". Sunt atat de tari.
Posted 27 July 2010 - 08:07 PM
Spartacus: Blood and Sand
Foarte sangeros, asa cum spune si titlul, dar mie mi-a placut foarte mult. Vi-l recomand.
Foarte sangeros, asa cum spune si titlul, dar mie mi-a placut foarte mult. Vi-l recomand.
Posted 02 March 2012 - 10:36 PM
Primele doua sezoane din Prison Break sunt preferatele mele dintre toate serialele urmarite. Am vazut tot serialul acum vreo 3 ani, nu mai tin minte exact cand, intr-o vacanta de o saptamana, eram suprasaturata de Prison Break. S-au inecat la mal, insa, finalul mi s-a parut fortat rau de tot. Puteau macar sa angajeze un scenarist mai in tema pentru episoadele alea. Am ramas insa fan Gretchen pentru totdeauna. 
Am vazut si primele sase sezoane din Grey's Anatomy. Mi-a placut, insa dadea dependenta prea mare si am renuntat, prefer ca in perioadele in care am timp liber, ca acum, sa mai bantui cate vreun forum.
Am urmarit cateva zeci de episoade din House M.D., nu stiu exact ce sezoane, il urmarea o prietena si petreceam dimineti interminale uitandu-ne la el.
In toamna lui 2011 am vizonat si primul sezon din Henry al VIII-lea. Am renuntat dupa acest prim sezon, nici nu m-a dat pe spate si nici nu aveam chef sa ma uit la un serial al carui personaj principal ma facea sa injur ca la usa cortului si sa-mi pun in pericol integritatea monitorului. M-am gandit ca e mai avantajos ca daca vreau sa stiu stiu mai multe despre perioada aia din istorie, sa recomand pe cineva sa-mi recomande cateva carti.
Am vazut si primele sase sezoane din Grey's Anatomy. Mi-a placut, insa dadea dependenta prea mare si am renuntat, prefer ca in perioadele in care am timp liber, ca acum, sa mai bantui cate vreun forum.
Am urmarit cateva zeci de episoade din House M.D., nu stiu exact ce sezoane, il urmarea o prietena si petreceam dimineti interminale uitandu-ne la el.
In toamna lui 2011 am vizonat si primul sezon din Henry al VIII-lea. Am renuntat dupa acest prim sezon, nici nu m-a dat pe spate si nici nu aveam chef sa ma uit la un serial al carui personaj principal ma facea sa injur ca la usa cortului si sa-mi pun in pericol integritatea monitorului. M-am gandit ca e mai avantajos ca daca vreau sa stiu stiu mai multe despre perioada aia din istorie, sa recomand pe cineva sa-mi recomande cateva carti.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top