Jump to content

Seriale de nota 10 si nu numai

45 replies to this topic

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Am vorbit de filme bune, mai putin bune si din acest motiv va propun sa vorbim si despre serialele care le-am urmarit sau le-am urmari de acum.

Propun o analiza (ptr inceput) al serialului PRISON BREAK. cred ca a fost un serial de nota 10 care m-a tinut tot timpul cu sufletul la gura. au fost 4 serii dintre care primele 3 au avut 22 episoade, iar ultimul (daca nu ma insel) doar 14.

l-ati vizionat ?

Stefan

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 783 posts
Inca nu am vazut Prison Break, dar e in plan!
Serialul meu preferat este The Sopranos! 6 sezoane a 12 episoade...l-am vazut de vreo 4 ori si l-as revedea oricand, cu aceeasi placere!

demy

Member

• Members
  • PipPip
  • 228 posts
Da, nota 10 si de la mine.
Imi mai place How i met your mother si Chuck... Desigur, sunt multe seriale frumoase, dar astea 3 mi-au placut cel mai mult pana acum.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Posted Image

Posted Image

Nick

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,938 posts
Eu nu am vazut Prison Break, insa urmaresc cu mare placere (cred ca de 4 ori am vazut pana acum) Seinfeld. Ma amuza "nimicurile" lor. Un serial despre...nimic, dupa propria afirmatie :) . Inca un serial "usor", dar care-mi place mult, a fost Friends.

dm76ro

Junior Member

• Juniors
  • Pip
  • 22 posts
Seriale de nota 10...dap, sunt mai multe pentru mine.
1. Married with childen
1. Stargate SG1
1. Stargate Atlantis
1. Stargate Universe

Prbabil ca ati remarcat ca toate au nr.1...Imi plac in egala masura si nu trece o zi fara sa urmaresc vreun episod.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Sunt de acord cu "Familia Bundy". Restul, nu am reusit sa le vad pana acum.

Doi barbati si jumatate nu v-a atras atentia ?

Anelle

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 674 posts
Eu ma uit si m-am uitat la fooooarte multe seriale (si reality show-uri), ar fi foarte greu sa fac un top. Comediile imi plac mult, deci o sa incerc sa le pun la exceptii.

Dintre celelalte mi-a placut mult Oz, Inchisorea condamnatilor, e putin mai vechi, dar a meritat. Din ce se da acum ma incanta Mad Men, desi e genul de serial care trebuie urmarit cu rabdare de la inceput, pentru ca altfel e greu sa-l intelegi. Acum incerc sa ajung la zi cu Heroes si Flash Forward (care e mai nou) si astept ultimul sezon din Lost (care va fi ultimul de tot).

Astea din serialele mai "deep" :pfft:

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts

View Postgbrgeorge, on Nov 17 2009, 20:47, said:

Ba da, mie mi-a placut acel serial, il urmăream cu plăcere.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Oz, a aparut in perioada aia perfecta. A fost un serial superb. Lost abia acum vreau sa il urmaresc pe tot, imediat ce mai urmaresc odata PRISON BREAK.

dudu

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 661 posts
Din cele still rolling va recomand Californication si House MD :>
Stiu ca-i o chestie de gusturi, mie imi plac teribil

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Posted Image

Posted Image

nu sunt ei scumpi ???

vali

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 491 posts
In afara de House MD, care este de nota 10, am mai urmarit United States of Tara si Hung, doua seriale noi si foarte interesante.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
vorbim numai despre seriale de afara, straine...dar de Statica va e rusine sa spuneti ? :)

Serialul State de Romania, cred ca a prins cel mai bine la publicul de toate varstele si de toate...natiile. Actorii principali Gheorghe Visu (alias State Potcovaru) si Carmen Tanase (alias Carmen Tanase) au intrat in pielea personajelor mai bine ca oricare altii. Ultima noutate, reluata de pe site-ul oficial, anunta ca :
"Miercuri, 18 noiembrie, actorii din State de Romania, au filmat o secventa dedicata maestrului Gheorghe Dinica.

Familia Potcovaru se intoarce in satra, unde descopera ca Aurica Fieraru, personajul interpretat de Gheorghe Dinica a incetat din viata. Secventele filmate au fost extrem de emotionante pentru intreaga echipa. “Noi, actorii, ne-am intors in satra dupa 8 luni de absenta, iar personajele noastre dupa mai bine de doi ani. Atmosfera a fost foarte incarcata, pentru ca intreaga poveste filmata avea un fundal cat se poate de real si de tragic: moartea maestrului Dinica”, a declarat Octavian Strunila. “Sa filmezi insa satra fara maestrul Dinica a fost cea mai dura secventa de pana acum”, “Nu gasesc cuvintele potrivite pentru a descrie emotiile prin care am trecut in aceasta zi”, a marturisit cu ochii in lacrimi Carmen Tanase.

Episodul in care familia Potcovaru isi ia ramas bun de la satra si de la bulibasa Aurica Fieraru va fi difuzat de ProTV la inceputul anului viitor "

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Stefan

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 783 posts
O "capodopera" acest serial!..... :)

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,068 posts
Asta e problema noastra, promovam si au succes astfel de seriale in care personajele principale sunt tigani. Ne mai miram de ce suntem tratati nasol de occident sau de ce confunda romani cu tigani. :)
Eu si din aceasta cauza nu l-am urmarit si nici nu o sa-l urmaresc vreodata.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Luati prea in serios subiectul filmului. Nu il urmaresc nici eu, decat rar cand ma atrage cateo faza. Sunt convins totusi ca lucurile sunt trase de par rau si incearca sa atraga atentia asupra altor aspecte ca (de exemplu) coruptia.

demy

Member

• Members
  • PipPip
  • 228 posts

View Postgbrgeorge, on Nov 17 2009, 20:47, said:

Sunt de acord cu "Familia Bundy". Restul, nu am reusit sa le vad pana acum.

Daa :P Am uitat sa-l mentionez mai sus :)

Legat de State de Romania... Nu-mi place, nu ma uit, nu-mi plac nici macar reclamele. Nu am probleme rasiste insa nu pot sa inteleg de ce trebuie pocita limba romana si in serialele tv. M-am uitat cred 3 minute si m-am enervat vazand in ce hal se poarta si cum vorbesc incercand sa imite "tiganii". E cumva la moda atitudinea asta care se tot promoveaza ?

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
eu, la acest serial vad partea pozitiva UMORUL. Familia Bundy nu promoveaza prostia americana ? Eu vad actori care au primit un rol si il joaca. Nu imi plac tiganii, nu agreez multe fapte...dar serialul are umor

demy

Member

• Members
  • PipPip
  • 228 posts
Sunt seriale care prin natura lor sunt amuzante, si nu promoveaza o anumita atitudine, ci sunt prezentate defecte morale sau aspecte negative ale societatii cu scopul de a le ridiculiza.

In State de Romania mi se pare ca actorii n-au nicio legatura reala cu tiganii (desi tot incearca sa-i imite), doar se prostesc ca sa dea bine... Trist...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users