sunt curios cat te-a ajuns volanul. si daca ai preturi ptr volan de gti fara comenzi si fara cusaturi (adica nu de ed30)
26 replies to this topic
Posted 19 November 2009 - 08:41 PM
Posted 19 November 2009 - 10:13 PM
Hahaha
Cum ar fi sa iti iei instrument cluster de GTI si sa-ti faca acul de temperatura precum cel de boost ? 
ON: Multumesc
gbrgeorge, pe vremea cand le-am luat nu era criza economica... La vreo luna dupa a crescut euro, iar acum volanul fara comenzi costa aproape cat am dat eu pe cel multifunctional (cam 1800ron). Prefer sa nu fac calculul. Cam 2500ron... Diferenta intre cel cu cusaturi rosii si cel normal e de vreo 150ron-200. Depinde de unde iei. Eu la PBN am gasit cel mai bun pret.
ON: Multumesc
gbrgeorge, pe vremea cand le-am luat nu era criza economica... La vreo luna dupa a crescut euro, iar acum volanul fara comenzi costa aproape cat am dat eu pe cel multifunctional (cam 1800ron). Prefer sa nu fac calculul. Cam 2500ron... Diferenta intre cel cu cusaturi rosii si cel normal e de vreo 150ron-200. Depinde de unde iei. Eu la PBN am gasit cel mai bun pret.
Posted 19 January 2010 - 09:25 PM
200RON O CUSATURA? What's wrong with you people? 
Frumoasa masina,un xenon de 12000k pe farurile alea cu oglinda si e perfecta!
Frumoasa masina,un xenon de 12000k pe farurile alea cu oglinda si e perfecta!
Posted 19 January 2010 - 09:39 PM
Eu sunt cam impotriva xenonului daca nu se aplica unui far cu lupa. Sunt din ce in ce mai deranjante...
Posted 19 January 2010 - 10:25 PM
George,era o gluma
Posted 19 January 2010 - 10:27 PM
Xenonul de 12 k banuiesc ca va fi de show ca de vazut vezi cu el ca si cu pozitiile.
Parerea mea despre masina asta cred ca am mai spus-o , prea tare mai ales ca e rara masina in randurile persoanelor de sex feminin.
Bafta in continuare cu masina si...asa de inceput de an nici o modificare?
Parerea mea despre masina asta cred ca am mai spus-o , prea tare mai ales ca e rara masina in randurile persoanelor de sex feminin.
Bafta in continuare cu masina si...asa de inceput de an nici o modificare?
Posted 20 January 2010 - 09:19 PM
Multumesc gabriel. Vad ca unii ma cam iau peste picior, ntz !!!
Deocamdata nu am mai avut timp sa ma gandesc la modificari in ce o priveste. Imi place asa cum e.
Totusi, desi o conduc aproape zi de zi, de fiecare data cand am ocazia sa trag putin de ea ma surprinde cat de bine trage, efectiv trebuie sa ma tin bine de volan
si cat de frumos suna pedeul meu la peste 3000rpm la fund. E o placere! Iar consumul e foarte mic. L-am verificat si la pompa si se pare ca nu minte
Deocamdata nu am mai avut timp sa ma gandesc la modificari in ce o priveste. Imi place asa cum e.
Totusi, desi o conduc aproape zi de zi, de fiecare data cand am ocazia sa trag putin de ea ma surprinde cat de bine trage, efectiv trebuie sa ma tin bine de volan
Edited by demy, 20 January 2010 - 09:25 PM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top