Urmariti aceste cateva documentare, apoi sa incercam sa discutam putin pe tema lor. Eu unul am inceput sa deschid putin ochii si nu-mi place ce vad.
1. [url="http://video.google.com/videoplay?docid=2104042274449664707&ei=p30BS87qLpfW-AaJ3uSbCA&q=ingerul+digital#"]Ingerul Digital[/url] - film sarbesc titrat in romana, prezinta ideea modului de viata odata cu implantarea acelor CIP-uri de care am tot auzit la TV. Folositi tasta SPATIU in timpul vizionarii, titrarile dispar foarte repede de pe ecran.
2. [url="http://video.google.com/videoplay?docid=-82095917705734983&ei=4YIBS-G_HsbC-AaH89SNDQ&q=inside&view=2&dur=3#"]Dark Secrets - Inside Bohemian Grove[/url] - Bohemian Grove este un culb select in SUA in care anual se intalnesc oameni din treptele mari (in al 3-lea film o sa vedeti despre ce trepte este vorba) si tin spectacole "inofensive" si "perfect normale" pentru oamenii de varsta si statutul lor social.
3. [url="http://video.google.com/videoplay?docid=5711848891999225224&ei=vIMBS76qMoTS-Aafk4GDDQ&q=illuminati&view=2&dur=3#"]The Illuminati[/url] - oamenii luminii, una din cele mai vechi societati secrete. Ce vor ei , si cu ce ne influenteaza pe noi.
4. [url="http://video.google.com/videoplay?docid=7866929448192753501&ei=UIQBS77nGtOg-Aburpz2BA&q=loose+change&view=2&dur=3#"]Loose Change ed. 2[/url] - despre atacurile de la 11 septembrie asupra turnurilor gemene de catre oameni imaginari in avioane care nu exista.
Vizionati toate cele 4 documentare si discutam pe tema lor.
8 replies to this topic
Posted 16 November 2009 - 06:57 PM
Posted 16 November 2009 - 08:38 PM
Ai vazut si Zeitgeist? (Mi l-a dat cineva si mi se pare extrem de interesant)
Posted 16 November 2009 - 09:11 PM
Zeitgeist este total opus genului de filme de mai sus. Zeitgeist promoveaza ideea ca nu exista Dumnezeu, ca religia nu este decat o forma de inrobire si de control al maselor.(de oameni). autorul filmului [url="http://video.google.com/videoplay?docid=2454427331207217533&ei=mJ0BS8OGNsmb-Aa4-OHmDw&q=satanic&view=2#"]ASTUIA[/url] a facut un documentar in care distruge toate ideile filmului Zeitgeist si promoveaza ideea ca Zeitgeist este facut ca sa indeparteze lumea de Dumnezeu. Tu ce fel de documentare preferi sa crezi: cele care promoveaza ideea ca Dumnezeu nu exista si sa nu ne pierdem timpu' prin biserici, sau cele care sustin ca toti suntem copiii lui D-zeu si ca numai prin credinta in EL o sa ne mantuim. Eu unul sunt pacatos ca toti ceilalti, am fost in Biserica Sambata trecuta la o nunta unde era tata nas iar inainte de asta nu stiu daca am intrat de 2 ori in 3 ani....dar tot cred ideea generala a primelor 4 documentare: Ca suntem niste orbeti tratati ca niste vite de grupuri de interese; ca daca nu ne trezim ajungem acolo jos unde e cald
si ca daca nu renuntam la ideea ca nu e nimeni care sa ne vrea raul nu facem altceva decat sa-i ajutam sa puna planurile in aplicare.
uite aici si filmul anti-zeitgeist : [url="http://www.youtube.com/watch?v=GYNmFQkHBaE&feature=player_embedded"][url]http://www.youtube.com/watch?v=GYNmFQkHBaE...player_embedded[/url][/url]
uite aici si filmul anti-zeitgeist : [url="http://www.youtube.com/watch?v=GYNmFQkHBaE&feature=player_embedded"][url]http://www.youtube.com/watch?v=GYNmFQkHBaE...player_embedded[/url][/url]
Posted 16 November 2009 - 09:14 PM
Mie imi place sa cunosc. Sunt in stare sa accept multe idei, principii, conceptii etc. doar pentru a avea o viziune de ansamblu. Mi s-a parut interesant Zeitgeist tocmai din aceasta perspectiva: a cunoasterii si altor perceptii.
Exista, cu siguranta, grupuri de interese, atat la nivel micro, cat mai ales, la nivel macro. De aceea e important sa cunoastem si, cat ne sta in putinta, sa actionam pentru a ne sustine libertatea.
Exista, cu siguranta, grupuri de interese, atat la nivel micro, cat mai ales, la nivel macro. De aceea e important sa cunoastem si, cat ne sta in putinta, sa actionam pentru a ne sustine libertatea.
Posted 16 November 2009 - 09:32 PM
Iisus a spus: "Cere si ti se va da; cauta si vei gasi; ciocane si usa ti se va deschide". Am cautat legaturi dintre Illuminati si Romania. Si surpriza:
List of known Illuminati 1776-1793 - si aici gasim cap de lista pe nenea Miklós Bánffy, guvernatorul Transilvaniei din acea vreme. Si ce carti a scris nenea Miklós?....pai printre altele, la scris trilogia asta: They Were Counted, They Were Found Wanting and They Were Divided
List of known Illuminati 1776-1793 - si aici gasim cap de lista pe nenea Miklós Bánffy, guvernatorul Transilvaniei din acea vreme. Si ce carti a scris nenea Miklós?....pai printre altele, la scris trilogia asta: They Were Counted, They Were Found Wanting and They Were Divided
Posted 16 November 2009 - 11:25 PM
Mereu am fost de parere ca cineva din umbra conduce lumea. si sigur sunt evrei. Probabil asa a fost dintotdeauna. Banul conduce lumea si nimeni nu ma poate contrazice.
Posted 16 November 2009 - 11:49 PM
defapt cei ce conduc banii conduc lumea....si aici sunt 2 familii mari si tari: Rothschild si Rockefeller.
Posted 17 November 2009 - 12:17 AM
imi place limba engleza, dar cand sunt obosit nu pot urmari un film fara subtitrare. nu am vazut filmele puse de tine mai sus. Poate o sa o fac maine.
O sa caut maine informatii referitoare la cele 2 familii si o sa imi dau apoi cu parerea.
O sa caut maine informatii referitoare la cele 2 familii si o sa imi dau apoi cu parerea.
Posted 17 November 2009 - 09:49 PM
Sincer sa fiu, din cele 3 filme din lista nu am vazut decat Iluminatii. Din nefericire ... m-am oprit pe undeva (nu mai retin unde) pentru ca am observat ca filmul abereaza prea mult si face niste conexiuni extreme, fortate pentru a indoctrina pur si simplu privitorul naiv. Filmul respectiv mi-a amintit imediat de organizatiile extreme ale zilelor noastre care au o filozofie bazata pe "invatamintele" Coranul si care omoara in numele acestora. In urma cu ceva vreme (anul trecut) citisem un articol despre un tip care extrasese cateva pasaje din Biblie tocmai pentru a arata ca orice carte a bisericii (Coran, Biblie sau alte manuscrise) daca sunt scoase din context pot sa genereze interpretari groaznice. Cat se poate de adevarat !
Daca tot ati amintit de Zeitgeist ... pe asta l-am vazut. De doua ori. Si chiar si partea a doua Zeitgeist Addendum. Colosale ambele! Cred ca ideea pe care o trateaza Zeitgeist nu este neaparat ca nu exista Dumnezeu (desigur, nu cred tot ceea ce este prezentat acolo) ci trage un semnal de alarma asupra a modului cum a fost interpretata si manipulata notiunea de "Dumnezeu". Personal consider ca, daca dorim sa gasim raspunsuri, trebuie mai intai sa gasim intrebarile corecte.
In primul rand: Ce este Biblia? Eu consider ca este o culegere de scrieri ale unor oameni pentru alti oameni, scrieri care s-au dorit a releva modele de comportament, modele care sa fie universal acceptate de intreaga societate ca fiind "moral". Desigur, intentiile au fost cat se poate de bune, insa, din nefericire, alti oameni aflati in pozitii sociale "cheie" s-au folosit de aceste scrieri pentru a manipula (in sensul negativ al cuvantului) masele. Faptul ca prea multe alte manuscrise nu sunt azi publice indica foarte clar faptul ca Biserica (preotii) au foarte multe de ascuns, iar ingradirea accesului la informatie le limiteaza celorlalti capacitatea lor de a conduce.
Ce sau cine este Dumnezeu?. O intrebare cat se poate de pertinenta, atat timp cat fiecare religie il vede ca fiind altcineva sau ... altceva. Dumnezeu sau Allah sunt numele date de oameni unei forte pe care nu au inteles-o, nu au putut-o explica logic, o forta care aducea bucuria si tristetea deopatriva, muta muntii, facea apele sa curga sau oceanul sa se lupte cu uscatul in mitologiile vechi. Pentru toate exista un raspuns: Zeii (asa cum credeau unii) sau Dumnezeu (asa cum credeau altii) desgur, in functie de cum spuneau marii vraci ai vremii respective. Care era adevarul ? Pai cred ca adevarul este ca toti aveau dreptate: Exista o forta care ne guverneaza pe toti si care poate fi numita mai simplu ENERGIE. Abia acum incep complicatiile: Aceasta Energie este cea care genereaza tot ceea ce este in jur si pozitiv si negativ.
Cine conduce lumea? Exista deja sufiente dovezi ale unor persoane care incearca sa instaureze o Noua Ordine Mondiala. Problema nu este aceasta, ci CE doresc acesti oameni sa realizeze. Pentru ca au aparut mai multe ipoteze privind obiectivele lor: Intreaga populatie a planetei sa nu depaseasca 500 milioane de oameni (sincer sa fiu mi se pare mai mult decat pertinent avand in vedere faptul ca suntem mult prea mult peste numarul care genereaza un ecosistem natural); conducerea sa fie realizata printr-un singur organism care sa dicteze pentru toti s.a.m.d. Nu aceasta consider ca este problema ci modul in care doresc realizarea acestor obiective.
Desigur, sunt mai multe subiecte care se pot dezbate multa vreme pentru ca fiecare in parte este deosebit de complex
Daca tot ati amintit de Zeitgeist ... pe asta l-am vazut. De doua ori. Si chiar si partea a doua Zeitgeist Addendum. Colosale ambele! Cred ca ideea pe care o trateaza Zeitgeist nu este neaparat ca nu exista Dumnezeu (desigur, nu cred tot ceea ce este prezentat acolo) ci trage un semnal de alarma asupra a modului cum a fost interpretata si manipulata notiunea de "Dumnezeu". Personal consider ca, daca dorim sa gasim raspunsuri, trebuie mai intai sa gasim intrebarile corecte.
In primul rand: Ce este Biblia? Eu consider ca este o culegere de scrieri ale unor oameni pentru alti oameni, scrieri care s-au dorit a releva modele de comportament, modele care sa fie universal acceptate de intreaga societate ca fiind "moral". Desigur, intentiile au fost cat se poate de bune, insa, din nefericire, alti oameni aflati in pozitii sociale "cheie" s-au folosit de aceste scrieri pentru a manipula (in sensul negativ al cuvantului) masele. Faptul ca prea multe alte manuscrise nu sunt azi publice indica foarte clar faptul ca Biserica (preotii) au foarte multe de ascuns, iar ingradirea accesului la informatie le limiteaza celorlalti capacitatea lor de a conduce.
Ce sau cine este Dumnezeu?. O intrebare cat se poate de pertinenta, atat timp cat fiecare religie il vede ca fiind altcineva sau ... altceva. Dumnezeu sau Allah sunt numele date de oameni unei forte pe care nu au inteles-o, nu au putut-o explica logic, o forta care aducea bucuria si tristetea deopatriva, muta muntii, facea apele sa curga sau oceanul sa se lupte cu uscatul in mitologiile vechi. Pentru toate exista un raspuns: Zeii (asa cum credeau unii) sau Dumnezeu (asa cum credeau altii) desgur, in functie de cum spuneau marii vraci ai vremii respective. Care era adevarul ? Pai cred ca adevarul este ca toti aveau dreptate: Exista o forta care ne guverneaza pe toti si care poate fi numita mai simplu ENERGIE. Abia acum incep complicatiile: Aceasta Energie este cea care genereaza tot ceea ce este in jur si pozitiv si negativ.
Cine conduce lumea? Exista deja sufiente dovezi ale unor persoane care incearca sa instaureze o Noua Ordine Mondiala. Problema nu este aceasta, ci CE doresc acesti oameni sa realizeze. Pentru ca au aparut mai multe ipoteze privind obiectivele lor: Intreaga populatie a planetei sa nu depaseasca 500 milioane de oameni (sincer sa fiu mi se pare mai mult decat pertinent avand in vedere faptul ca suntem mult prea mult peste numarul care genereaza un ecosistem natural); conducerea sa fie realizata printr-un singur organism care sa dicteze pentru toti s.a.m.d. Nu aceasta consider ca este problema ci modul in care doresc realizarea acestor obiective.
Desigur, sunt mai multe subiecte care se pot dezbate multa vreme pentru ca fiecare in parte este deosebit de complex
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top