Jump to content

Vedete in Bucuresti

• You cannot reply to this topic
18 replies to this topic

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Fiind capitala tarii, Bucurestiul ofera multora sansa de afirmare. Vreau sa va propun sa scriem in acest topic, o stire, o barfa legata de mondenitatile Bucurestiului, ce au mai facut, cu ce s-au mai laudat....

1. Putini dintre voi stiu ca Leonard Miron, carismaticul prezentator TV care a facut cariera la TVR1 si care momentan este unul dintre cei mai apreciati insotitori de zbor, este, de fapt, medic ginecolog.

2. Dar de Mihai Traistariu stiati ca a terminat Facultatea de Matematica? Considerat artistul cu una dintre cele mai bune voci din Romania, Mihai nu a avut nici o legatura cu muzica si abia prin anul trei de facultate a inceput, sfatuit de prieteni, sa participe la diverse competitii muzicale. Cel care si-a dat seama imediat de calitatea vocii sale a fost cel care i-a devenit partener de trupa mai tarziu, Costi Ionita.

3 nici Paula Seling nu a invatat notele muzicale la scoala pentru ca a urmat cursurile Facultatii de Jurnalism.

4. Marcel Pavel a inceput sa studieze serios muzica abia dupa ce si-a facut un nume in acest domeniu si a castigat premii cu nemiluita si mii de fani. La 46 de ani si-a luat diploma de bacalaureat la un liceu industrial si tot atunci s-a inscris la Conservator.

5. De trupa Sexxy isi mai aminteste cineva? Era formata din Julia si Claudia, prima dintre ele, blonda, laudandu-se cu o diploma in Filozofie, iar bruneta, cu una de... Bacalaureat

6. Mircea Badea a absolvit Facultatea de Cibernetica,

7. Oana Zavoranu, pe cea de Drept

8. Luis Lazarus pare a fi cel mai scolit dintre toti. A studiat Filozofia si a obtinut un master in Securitate si Aparare la Universitatea Nationala de Aparare, unul in Jurnalism si Stiintele Comunicarii si un altul in Filozofia Culturii, ambele la Universitatea Bucuresti.

9. Daca Mircea Radu a terminat Facultatea de Instalatii, Mihai Morar a fost elev al unui liceu cu profil uman din Baia Mare. Dan Negru spune in dreapta si in stanga ca a terminat doua facultati, Dreptul si Jurnalismul, dintre care prima fara licenta.

10. Razvan Simion se lauda ca a terminat Facultatea de Drept, colegul sau de matinal, Dani Otil, are studii de economie si tranzactii internationale.
Ce au in comun Dan Capatos si Adriana Bahmuteanu? Raspuns corect: Scoala Superioara de Jurnalism.

Cele care au demonstrat ca “daca nu ai scoala, ajungi vedeta” sunt Andreea Mantea, Daniela Crudu, Nico, Gina Pistol, Doroftei, Florin Chilian sau Mihaela Radulescu. Fosta diva de la “Duminica in familie” s-a inscris pe la patru facultati, insa nu a terminat nici una. Vedeta a invatat 3 ani la IEFS, 2 ani la Filologie, 1 an la Psihologie, iar acum sustine ca studiaza la Facultatea de Regie-film a Universitatii Hyperion.

Stefan

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 783 posts
La felul in care se iau diplomele pe la noi, ma lasa rece!

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Locul in care se gasesc cele mai multe vedete pe metru patrat, intr-o sambata seara, este bineinteles clubul BAMBOO. Cu un decor de vis, o ambienta nemaiintalnita si cu preturi pe masura, clubul BAMBOO din Bucuresti, depaseste prin stil orice alt club din Romania si nu numai :good:

Asa ca in cazul in care sunteti in Bucuresti, aveti prea multi banuti si nu stiti cum sa ii cheltuiti...intrati aici :

Posted Image Posted Image

Posted Image Posted Image

astept si parerile voastre...

Catalin

Devoted Member

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 3,541 posts
Clubul asta parca a ars din temelii cu ceva vreme in urma, nu ?
Iar proprietar era Botezatu, corect ?
Acum tot el e printre proprietari ?

florin

Senior Member

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 730 posts
Si tot pe-acolo parca umbla alb pe la nas si baiatul lui Tiriac.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Da Catalin. A ars in 2005 in vara. La acea vreme, tot clubul era estimat la 5.000.000 euro si nu era asigurat. Pe vremea aia, clubul era al lui Joshua Castellano si (desi sunt impartite parerile) si al lui Catalin Botezatu. Pe langa investita de 5.000.000 euro, a mai ars s casa de bani care avea in ea la momentul incendiului inca 40.000 euro. Nu se stiu cauzele incendiului, iar Bote a zis ca a fost o mana criminala.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,068 posts
Stii cine este propietarul clubului acum?

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Dupa ce a luat foc, Bote s-a retras si a ramas numai Castellano.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
o vedeta din Bucuresti care a tinut prima pagina este CODIN Maticiuc aka POPONET. va intereseaza cate ceva despre acest playboy nocturn ? iata aici :

Femeia care l-a adus in atentia publicului a fost iepurasul Gina Pistol. Fata buna, ea i-a facut reclama gratis un an de zile. Ajuns pe coperta, Poponet nu a mai vrut sa coboare si s-a combinat cu cea mai buna prietena a iubitei sale, Anamaria Ferentz. Care i-a facut hatarul si s-a facut blonda special pentru el. Dupa care a inceput razboiul rece. Gina s-a simtit ofensată ca Anamaria i-a furat fostul iubit si gata. Telefoanele s-au inchis si nici in ziua de azi cele doua fete nu isi vorbesc. Poponet continua să vorbeasca cu amandoua cand le intalneste pe la petreceri sau cand fetele consuma la masa lui.

Dotari ? O casa in Cartierul Francez. Un Ferrari (evident, rosu), de frecat prin Dorobanti. Un Porsche cu care obisnuia sa se duca Anna la coafor și un BMW 700 si ceva, de interventii. Asta era anul trecut. Mai nou, Maticiuc are probleme. De la începutul anului se-aude ca vrea sa-si vanda Ferrari-ul, (lucru de inteles, daca ne gandim ca pana si un tip monden ca Poponet citeste ziarele). Sa nu-l plangem, insa, pe fiul tatalui sau. Cu siguranta, pustiul mai are-n pusculita cateva zeci de mii de euro pentru zilele negre, cand va trebui sa se multumeasca cu o vedeta TV de care n-a auzit nimeni.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Dan Diaconescu a renunţat la sediul mic al OTV din Piata Romana, in favoarea unuia pe Valea Cascadelor, în Militari, care l-a costat 7 milioane de euro. Adevarul e ca Dan Diaconescu nu a plecat deloc din Piata Romana. OTV-ul e la locul lui iar contractul de inchiriere a fost prelungit pana in primavara anului viitor, toate emisiunile de zi ale OTV-ului se fac din garsoniera, iar personalul nu stie de nici o mutare definitiva in sediul din Militari. Gurile rele din media spun ca „Personajele insolite nu se potrivesc cu sclipiciul noului studio. Invitatii nu se simt în largul lor acolo. Pronosticul nostru? Cînd crapă show-ul 100% adevarat, Diaconescu are garsoniera pregatita. Atunci vom vedea daca sediul de 7 milioane e la fel de real ca elicopterul OTV-ului"

cristi98

Member

• Members
  • PipPip
  • 174 posts
Cica 100% adevarat ar fi 100% teapa: http://www.adevarul....ucuresti-5.html

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Prin instanta, noii propietari pot da in judecata televiziunea ptr inselaciune si vor castiga apartamentele. Nu cred ca ar fi motiv sa nu castige.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Andreea Esca a ales să ajungă la inimile tururor românilor şi a pozat pentru revista The One, ocazie cu care le-a mulţumit celor care au fost şi sunt alături de ea.

Ştirista de la Pro TV apare pe coperta revistei a cărei director editorial este şi deschide luna decembrie cu urări de bine adresate românilor de 1 decembrie. Vedeta Tv a preferat să aleagă această cale pentru a le spune persoanelor dragi că le iubeşte şi pentru a le mulţumi celor care au sprijinit-o necondiţionat.

"În fiecare an, când se apropie ziua de 1 decembrie, simt nevoia să mulţumesc, cu voce tare, multor, multor oameni. Vreau să le spun tuturor colegilor mei că îi iubesc, dar mi-e ruşine, vreau să le spun tuturor telespectatorilor mei că le datorez totul, dar nu ştiu cum să fac, vreau să le mulţumesc părinţilor mei, ca au ştiut cum să mă educe, dar cred că-i plictisesc, vreau să-i multumesc lui Alex, pentru ca a ştiut întotdeauna ce cuvinte să-mi spună ca să mă facă fericită, dar nu vreau să şi-o ia în cap, şi vreau să le spun copiilor mei că, fara ei, aş fi simţit mereu că, totuşi, îmi lipseşte ceva", scrie Andreea Esca în The One.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Andreea Mantea şi Andrei Ţirdea nu mai formează un cuplu.

Andrei şi Andreea s-au despărţit săptămâna trecutăDoar un an a durat relaţia dintre Andreea Mantea şi Andrei ţîrdea. Cei doi ar fi trebuit să sărbătorească, joia trecută, 12 luni de relaţie, însă s-au despărţit cu doar o zi înainte.

«Nu a fost nici un scandal între noi»

“Da, ne-am despărţit”, ne-a mărturisit Andreea, care nu a vrut să dea prea multe detalii despre acest lucru. “Pot să vă spun doar că nu ne-am certat, nu a fost nici un scandal între noi. Ne-am aşezat, pur şi simplu, la masă şi am decis că e mai bine să nu mai continuăm, pentru binele amândurora”, adaugă Andreea.

Conform unor apropiaţi, Andrei a părăsit deja, de câteva zile, vila unde locuia împreună cu Andreea, întorcându-se la părinţii lui. Tânărul, în vârstă de 26 de ani, e în plin conflict cu fosta lui soţie, care îl acuză că a părăsit-o, gravidă fiind, pentru Andreea. Expunerea excesivă a acestui scandal să fi răcit relaţiile dintre cei doi ?

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Daca acum aproape 2 saptamani anuntam Andreea Mantea şi Andrei Ţirdea s-au despartit, imi face o deosebita placere sa va anunt ca :clip: Andreea Mantea şi Andrei Ţirdea s-au impăcat, după o pauză de două săptămani.

Conform spuselor unor apropiaţi dragostea dintre ei a fost prea puternică pentru ca problemele pe care le-a avut Andrei să le stea în cale, iar acum, chiar dacă nu au confirmat încă oficial, au planuri mari împreună.
Cei doi s-au despărţit în urmă cu două săptămâni, după ce mai multe probleme din trecutul lui Andrei au ieşit la iveală: are un copil cu fosta soţie, Alexadra Bădescu, şi a tot fost târât prin tribunale de aceasta.

De atunci, Andrei a făcut totul pentru a o impresiona pe Andreea şi pentru a mai primi o şansă: a mers la poligraf să demonteze minciunile spuse despre el de fosta soţie, i-a pregătit un cadou de Crăciun reprezentand un colier cu perle şi a vorbit zi de zi cu “iepuraşul” Playboy la telefon.

Marius

Administrator

• Owner
  • PipPipPipPipPip
  • 5,068 posts
Probabil si-a tatuat si numele ei pe corp ... :clip:

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Nu e o femeie deosebit de frumoasa. Are trup, e aratoasa, dar nu e cine-stie ce

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Mirela Zeta si Radu Valcan au fost desemnati cele mai sexy vedete TV in cadrul editiei din acest an a Premiilor TV Mania. Evenimentul organizat la Teatrul Bulandra din Bucuresti a reunit crema vedetelor din toate posturile tv din Romania.

gbrgeorge

Moderator

• Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,931 posts
Interpreta Elena Cârstea a declarat, în cadrul emisiunii "Happy Hour" de la PRO TV, că nu crede în şansele de împăcare cu colega sa, Silvia Dumitrescu.

"Nu cred în momentul ăsta că mai sunt şanse de împăcare, nu poţi să continui prietenia după o măgărie ca asta. Nu ştiu de ce simţea nevoia să facă asta. Îi mulţumesc în continuare pentru ce a făcut pentru mine, aceste lucruri nu iau nimic din eforturile sale indiferent ce a crezut ea după aceea", a declarat Cârstea, la "Happy Hour".

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users