45 replies to this topic
Posted 16 December 2008 - 10:37 PM
E clar, traficul se schimba, la fel si dorintele oamenilor in materie de masini. Evoluam si cerem mai mult de la la constructorii de masini.
De ceva ani s-a schimbat traficul. Merita sa “mestecam” in cutia de viteza sau mai bine stam linistiti la volan in timp ce masina isi face singura treaba?
De ceva ani s-a schimbat traficul. Merita sa “mestecam” in cutia de viteza sau mai bine stam linistiti la volan in timp ce masina isi face singura treaba?
Posted 01 January 2009 - 04:27 AM
Doua pareri personale:
1. Daca nu "mestec" in cutia de viteze nu mai e senzatia de a conduce masina (in vremurile noastre este posibil numai in conditii de trafic normale si in afara localitatilor)
2. In Bucuresti (am observat ca si in Craiova) nu se merita o cutie manuala in conditiile in care eu fac circa 40-45 de minute pana la servici, adica 4 km.
Am avut o perioada in care am lasat masina acasa si am luat metroul. faci febra la picioare de la pedale. Jur.
In concluzie eu votez pt cutia automata.
1. Daca nu "mestec" in cutia de viteze nu mai e senzatia de a conduce masina (in vremurile noastre este posibil numai in conditii de trafic normale si in afara localitatilor)
2. In Bucuresti (am observat ca si in Craiova) nu se merita o cutie manuala in conditiile in care eu fac circa 40-45 de minute pana la servici, adica 4 km.
Am avut o perioada in care am lasat masina acasa si am luat metroul. faci febra la picioare de la pedale. Jur.
In concluzie eu votez pt cutia automata.
Posted 01 January 2009 - 06:08 PM
Parerea mea este in favoarea cutiei manuale!
1. Consider condusul ca pe o pasiune;
2. "Mestecatul" in cutie face parte din aceasta pasiune;
3. Nu conduc 70.000 - 100.000 km pe an;
4. Nu stau in Bucuresti sa fie o povara schimbatul treptelor;
5. Problemele de reparatii sunt mult mai simple la cutia manuala;
6. As fi de acord cu o cv automata doar in situatia unei masini cu motor peste 3000cm3 si cu ceva mai multi caluti.
Petru mine aceste situatii ma pun in favoarea cutiei manuale.
1. Consider condusul ca pe o pasiune;
2. "Mestecatul" in cutie face parte din aceasta pasiune;
3. Nu conduc 70.000 - 100.000 km pe an;
4. Nu stau in Bucuresti sa fie o povara schimbatul treptelor;
5. Problemele de reparatii sunt mult mai simple la cutia manuala;
6. As fi de acord cu o cv automata doar in situatia unei masini cu motor peste 3000cm3 si cu ceva mai multi caluti.
Petru mine aceste situatii ma pun in favoarea cutiei manuale.
Posted 02 January 2009 - 03:23 AM
Din comoditate sau nu, din lejeritatea pe care ti-o da o automata o aleg oricand unei manuale. Automata e mult mai comoda de condus, iar dupa ce te inveti un pic cu ea, schimba vitezele tot atuncii cand vrei tu.
Posted 02 January 2009 - 01:45 PM
Tot automata, imi place sa tin gagica de mana cand conduc si cutia automata ma ajuta foarte mult
Posted 02 January 2009 - 03:14 PM
Foarte tare, pai ori conduci, ori faci dragoste
Eu sunt tot pentru automata, si o spun pentru ca sunt utilizator de automata si am fost de manuala.
Eu sunt tot pentru automata, si o spun pentru ca sunt utilizator de automata si am fost de manuala.
Edited by Marius, 02 January 2009 - 04:41 PM.
Quote inutil. Foloseste AddReply sau FastReply. Multumesc!
Posted 02 January 2009 - 11:26 PM
manuala...parca e alta senzatie cand schimbi tu vitezele:D
Posted 03 January 2009 - 12:00 AM
bine zis
Edited by Marius, 03 January 2009 - 03:07 AM.
Quote inutil. Foloseste AddReply sau FastReply. Multumesc!
Posted 03 January 2009 - 01:06 PM
Posted 03 January 2009 - 01:35 PM
stim, stim
Posted 03 January 2009 - 02:38 PM
automata - mult mai comoda, mai ushor de folosit
Edited by 34Kla, 03 January 2009 - 02:39 PM.
Posted 05 January 2009 - 02:47 PM
dat.draque, on Jan 2 2009, 01:45 PM, said:
Tot automata, imi place sa tin gagica de mana cand conduc si cutia automata ma ajuta foarte mult 
Domne, domne, ce uameni !
Am votat manuala, pentru ca asta am si-mi place, da' incepe sa-mi faca cu ochiu din ce in ce mai mult o automata. Naspa e ca n-am nici un "preten" cu automata sa vad si io cum e cu DSG-ul ala !!!
Posted 05 January 2009 - 02:56 PM
Iti pot face cunostinta cu un coleg care are.
Posted 05 January 2009 - 03:05 PM
Ia sa-mi faci domne ca tere-as vrea sa-ncerc una d-asta.
Domne' ce baieti valabili p-aci pe Romania Forum.
Domne' ce baieti valabili p-aci pe Romania Forum.
Posted 05 January 2009 - 04:01 PM
Stiu si eu pe unu` da cica tre` sa-i bagi benzina sa te dea
Posted 08 January 2009 - 12:44 AM
Sa mestec eu si sa mestec bine
Posted 11 January 2009 - 02:11 AM
Transmisie manuala.Din pasiune pentru condus.
Posted 11 January 2009 - 03:54 PM
Pana de curand eram adeptul cutiilor manuale.Dar dupa ce am vazut la lucru DSG-ul mi-am schimbat complet parerea.La urmatoare masina aproape sigur voi avea automata
Posted 11 January 2009 - 08:44 PM
Uite cum lucreaza DSG-ul
Posted 16 January 2009 - 11:52 AM
Am descoperit cutia automata (maaaama ce capete am dat in volan la inceput,...ca puneam frina , obisnuit sa apas pe ambreiaj,...) cu noua Jeep Commander. E drept, are un motor de 3 mii (Mercedes), este grea (aproape 2,5 tone) misuna o groaza de armasari sub capota (are performante chiar mai bune decit motorul pe benzina!), dar la drum lung, cutia automata,...este mana cereasca ! Ca sa nu mai vorbim de faptul ca utilizind "Cruise Control", cu acceleratia si deceleratia "la mina"- pe volan, cu precadere in autostrada (unde utilizeaza sensorii de parcare fata-spate, pe post de sensori de distanta de siguranta)....este extrem de comod ,si relaxant ! Si nici cu radarele nu ai treaba in cazul acesta ! Pui viteza regulamentara,..si "Good bye Mary Lou,...ne intilnim ...la toamna" ! Nici nu concep in viitor o masina ....fara cutie automata ! De gustibus !
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users
Sign In
Create Account

Back to top