Jump to content
Romania Forum

Conţinut nou

Afişează tot conţinutul publicat în ultimele 365 zile.

Acest flux se actualizează automat     

 1. Săptămâna asta
 2. Remedii pentru sforait

  Eliminarea sforaitului se poate face si prin rezolvarea unor probleme de sanatate de natura orl. Odata rezolvata problema respectiva si sforaitul va fi rezolvat.
 3. Mai demult
 4. Articulatia genunchiului

  Buna, folosesc banda magnetica knee active pentru recuperarea genunchiului meu si impreuna cu aceasta un supliment flexa plus de asemenea recomandat de ei. Nu stiu acum daca este impresia mea sau nu, dar ma simt mai bine, nu mai simt durerea insuportabila. Faza este ca as dori sa stiu daca a mai folosit cineva aceste produse, pentru ca as avea cateva intrebari, si cea mai importanta, daca efectele se mentin, sau daca cineva a avut efecte?
 5. Celulita

  Sportul nu trebuie sa lipseasca din activitatea noastra zilnica. Trebuie sa facem sport atat cat ne permite sanatatea, dar trebuie facut.
 6. Renuntarea la fumat duce la acumularea unor kg in plus ?

  Cat de eficient a fost produsul nicorix in renuntarea la fumat?
 7. Renuntarea la fumat duce la acumularea unor kg in plus ?

  Posibil sa ajute si suplimentele, dar cert este ca vointa este pe primul loc. Fara vointa nu se poate ajunge la un rezultat notabil.
 8. Renuntarea la fumat duce la acumularea unor kg in plus ?

  Pentru eliminarea tutunului in intregime se pot folosi si suplimente pentru asa ceva. Un produs interesant pentru asa ceva e si produsul nicorix. Acesta poate ajuta la eliminarea treptata a numarului de tigari zilnice.
 9. Tesatura bumbac de foarte buna calitate, pentru lenjerii cu personalitate! Comanda minima 1 rola. 0747229977
 10. Functii Excel 2007

  Bună seara! Am și eu o întrebare referitoare la excel. Are cineva idee cum s-ar putea face desfășurarea combinărilor în excel? Este vorba de combinările de la matematică, care se calculează după formula C de n luate câte k = n!/k(n-k)!, ideea e că eu vreau desfășurarea lor, nu rezultatul. Exemplu: Combinări de 10 luate câte 2 = 45 de combinări posibile. Eu aș vrea să-mi dea desfășurarea acestor combinări. 12,13,14,15,16,17,18,19 23,24,25,26,27,28,29 34,35,36,37,38,39 ... 910 Să le desfășori la 10 luate câte 2 se poate face manual că e simplu, dar la numere mai mari e o mare pierdere de timp. Mulțumesc!
 11. Remedii pentru sforait

  Se pot incerca tot felul de tratamente dar ceea ce conteaza cel mai mult e sa avem grija de sanatatea noastra in general, per ansamblu.
 12. Renuntarea la fumat duce la acumularea unor kg in plus ?

  Nu e deloc usor sa te lasi de tigari. Trebuie sa ai o vointa de fier pentru a ajunge la rezultate bune, astfel totul este in zadar si indiferent de ce ai face nu gasesti solutia cea mai buna pentru a renunta definitiv la tigari.
 13. Albire dinti

  E complicata , dr trebuie facut ceva daca vrei sa ai rezultate bune si un zambet frumos. Toate astea costa din pacate si nu costa putin deloc.
 14. Femmax

  Si partenerul e foarte important in aceasta ecuatie :), poate cel mai important.
 15. Tratament caderea parului cu Follixin

  Pentru regenerarea parului recomand cu placere Senso Duo Oil in combinatie cu uleiul din nuca de cocos este o combinatie, cel putin pentru mine, exceptionala!
 16. Stimate doamne, stimate domnișoare, stimați domni, o firmă germană angajează consultanți IT pentru SAP PI, Java Developer, C# .net Developer, Sharepoint Administrator sau Developer, administratori Linux, SAP Abap Developer, SAP Hana, SAP UI 5 / Fiori. Singurele două condiții sînt cunoașterea limbii germane la nivel C1 (sau cel puțin B2) și experiență de cel puțin 2 ani cu proiecte în respectivul domeniu IT. Firma plătește foarte bine și este interesată de o colaborare pe termen lung, cu normă întreagă. Dacă vă interesează unul din aceste posturi, vă rugăm să ne scrieți la ibycos@emailn.de sau să ne sunați la 0754450045 Nu percepem nici un fel de comision de la dumneavoastră! Vă mulțumim anticipat. Cu stimă Edmond Nawrotzky-Török
 17. Remedii pentru a scapa de acnee

  Cica nu mai e recomandat ceaiul de musetel pentru ca poate face mai mult rau. Asa a zis doctora, eu nu am mai intrebat-o cum poate face rau.:)
 18. Remedii pentru sforait

  Pentru sforait a folosit cineva Snore Block un supliment din plante?
 19. Tratament caderea parului

  Ca sa stopezi caderea parului e nevoie sa se actioneze pe mai multe planuri pentru ca problema sa se rezolve in totalitate.
 20. Albire dinti

  Problema asta cu albirea dentara e destul de complicata pt ca exista metode care iti strica smaltul si asta chiar s-ar putea sa-ti dauneze estetic.
 21. Pastile de slabt Thermacuts

  Produsele pentru scaderea in greutate ajuta doar intr-o oarecare masura la eliminarea kilogramelor. E obligatoriu sa faci si exercitii fizice si sa tii si dieta.
 22. A folosit cineva pastilele de slabit acaiberry900?

  E destul de interesant ce spui! Partea nasoala e ca este destul de greu sa te tii de o dieta stricta sau de un program de exercitii care sa ajute.
 23. About Us Decameron is helping an innovative and vibrant healthcare technology company, with headquarter in UK, to complete their team with 2 C++ Developers. They have developed revolutionary software to detect vital signs to medical grade accuracy, human activity through a standard digital camera, completely contact free. The software is currently being deployed to monitor safety and health in police, mental health and hospital settings but we see it being deployed in a wide range of settings including nursing & elderly care, community & home care and in vehicles. The Role We are looking for 2 C++ developers to join the team developing and delivering a unique software to extract health information from video. You will be responsible for developing features and creating tests for the core software and systems and services running, running across networks of Linux devices and servers. If you love crafting quality code to bring products to life, learning cool new stuff, and enjoy working in an energetic, and outgoing team, then we want to hear from you. The C++ Developer MUST HAVE: ● Exceptional C++, including the modern language standards, the STL and other software libraries (e.g. Boost etc.) ● Experience developing in a Linux environment ● Exposure to scripting (e.g. Python, bash, Ruby) It is also HIGHLY DESIRABLE that C++ Engineer has: ● Experience of multi-threaded, high performance code ● Worked with algorithms, numerical methods or image processing To be a great member of the team, you must be inquisitive, determined, supportive, a good listener, team-oriented, self-starting, highly responsible and high energy. Benefits: ● Salary negotiable depending on experience ● Relocation support for UK, Oxford ● 25 days of annual leave with the ability to purchase more ● A flexible working environment ● Opportunities to develop your role in the direction you want as the company grows ● Working in a well-funded company with a spirit and working environment that is envied by all who see it. Send us your CV directly via ecaterina.cocora@decameron-wap.com . Let's discuss in more details. Thank you. Anunt C++ Dev.docx
 24. Cumpar supliment triapidix 300

  Cumpar supliment triapidix 300
 25. Începând cu data de 15 iunie 2017, ești tarifat pentru serviciul de roaming în UE/SEE ca și cum ar fi un consum efectuat în România, în afara propriei rețele, în măsura în care acesta nu depășește limitele unei utilizări rezonabile. Spațiul Economic European (SEE) cuprinde statele membre ale Uniunii Europene (UE), la care se adaugă Norvegia, Islanda și Liechtenstein. Aceste reglementări se aplică automat dacă ai un plan tarifar cu roaming, cu excepția situației în care ai ales în mod expres un plan tarifar alternativ pentru serviciul de roaming în UE/SEE, altul decât cel reglementat. Chiar dacă ai făcut o astfel de alegere ai dreptul să te întorci la tarifele reglementate pentru furnizarea serviciului de roaming în UE/SEE, fără costuri suplimentare. Dacă ai deja un plan tarifar cu roaming, furnizorul tău nu îți poate condiționa aplicarea Roam like at home de acceptarea trecerii la un alt plan tarifar sau a reînnoirii abonamentului în vigoare. Roam like at home se aplică numai pentru călătorii ocazionale în afara țării de unde a fost achiziționat serviciul de comunicații și în limitele unei utilizări rezonabile a serviciului. După depășirea limitelor utilizării rezonabile furnizorul are posibilitatea să îți perceapă, în plus față de tarifele naționale, anumite suprataxe pentru prestarea ulterioară a serviciul de roaming în UE/SEE. Valoarea suprataxelor este plafonată. În plus, nici suma dintre tarifele naționale și suprataxe nu poate depăși un anumit plafon. Calculator date mobile - http://www.ancom.org.ro/calculator/insert.php?res=250x250&var=1 Sursa: ANCOM - http://www.ancom.org.ro/roam-like-at-home-uesee_3767
 26. Tratament pentru detoxifierea organismului

  Foarte bune sfaturile Mirela!
 27. Par scurt / mediu / lung

  Combinatia asta e de succes si e si comfortabila de fiecare data. Eu sunt adepta stilului care ma face sa ma simt cel mai confortabil.
 1. Afişează mai mult
×

Informaţii importante

Acest website foloseşte cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor. Mai multe informaţii Politica de confidenţialitate.